ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: 42.100 e-B2B συναντήσεις και ανταλλαγές απόψεων στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση, ITB ASIA 2021

Με συνολικά 42.100 e-B2B συναντήσεις και ανταλλαγές απόψεων ολοκληρώθηκε η Διεθνής Τουριστική Έκθεση, ITB ASIA 2021, που πραγματοποιήθηκε ψηφιακά.

Όπως ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, για πρώτη φορά, η κορυφαία διοργάνωση της Ασίας, διήρκησε μια ολόκληρη εβδομάδα, ενώ, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, κάλυψε ολόκληρο το φάσμα της τουριστικής βιομηχανίας μέσω e-συνεδρίων.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι παγκόσμιοι «παίκτες» και παράγοντες του τουριστικού κλάδου. Πιο συγκεκριμένα, στην έκθεση συμμετείχαν πάνω από 900 buyers και περισσότεροι από 400 χορηγοί και εκθέτες από όλο τον κόσμο, ενώ στον διαδικτυακό τόπο φιλοξενήθηκαν πάνω από 3.200 ψηφιακές «βιτρίνες» προϊόντων και υπηρεσιών.

Το νέο ραντεβού της ITB ASIA ανανεώθηκε για τις 19 – 21 Οκτωβρίου 2022 στο Marina Say Bands της Σιγκαπούρης.

Σημειώνεται ότι η ITB ASIA αποτελεί μέρος του δικτύου της ITB Berlin, που θεωρείται η μεγαλύτερη Διεθνής Τουριστική Έκθεση στον κόσμο και πραγματοποιείται ετησίως στο Βερολίνο, ενώ στο δυναμικό της διαθέτει ακόμη δύο εκθέσεις, στη Σαγκάη και στο Μουμπάι.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αναφορικά με όλες τις διοργανώσεις της ITB, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: και στην ιστοσελίδα της έκθεσης.


 
Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ