ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: Διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή για την DOMOTEX 2024

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις νέες διεθνείς τάσεις και καινοτομίες στον κλάδο της επίστρωσης δαπέδων και για τα σύγχρονα μηχανήματα και εξοπλισμό.

Επιχειρηματική αποστολή από τις 10 έως τις 12 Ιανουαρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί στη Διεθνή Έκθεση Επίστρωσης ΔαπέδωνDOMOTEX 2024, στο Αννόβερο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στο πλαίσιο των δράσεών του για τη δικτύωση ελληνικών εταιριών με τη γερμανική και διεθνή επιχειρηματική κοινότητα.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση, οι συμμετέχοντες στην επιχειρηματική αποστολή, μέσα από ένα πακέτο υπηρεσιών του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, θα ενημερωθούν για τις νέες διεθνείς τάσεις και καινοτομίες στον κλάδο της επίστρωσης δαπέδων και για τα σύγχρονα μηχανήματα και εξοπλισμό. Επιπλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να δικτυωθούν με ξένες εταιρίες, διερευνώντας το έδαφος για συνεργασίες και νέες συμφωνίες.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δηλώσει τη συμμετοχή του στην επιχειρηματική αποστολή μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://www.german-fairs.gr/index.php?id=2231&no_cache=1.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ