ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: e-Ημερίδα για το Cyber Security

Πρόσκληση για Β2Β συναντήσεις με στελέχη 11 γερμανικών επιχειρήσεων του τεχνολογικού κλάδου καθώς και με καταξιωμένους ειδικούς από την Ελλάδα και τη Γερμανία, απευθύνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο επιχειρηματικής αποστολής (09.-13.05.2022) και e-Ημερίδας, που διοργανώνει την Τρίτη 10 Μαΐου 2022, με θέμα: “Cyber Security, Τεχνολογίες Ασφάλειας και Διαχείρισης Κινδύνου”.

Η Ημερίδα και οι Β2Β συναντήσεις διοργανώνονται με την υποστήριξη του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Κλιματικής Προστασίας της Γερμανίας (ΒΜWK) και απευθύνονται σε ελληνικές επιχειρήσεις, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, που ενδιαφέρονται για λύσεις προστασίας, ασφάλειας και πρόληψης, καθώς επίσης σε κάθε είδους νομική οντότητα που αναζητά εμπορικούς εταίρους.

Στην ψηφιακή επιχειρηματική αποστολή συμμετέχουν ηγετικές γερμανικές εταιρείες παρουσιάζοντας κορυφαίες τεχνολογίες για την προσωποποίηση και ταυτοποίηση, όπως κάμερες προσαρμοσμένης αναγνώρισης προσώπων, βιομετρικούς σαρωτές και ID-Solutions καθώς και λύσεις προστασίας προϊόντων από την παραχάραξη, ενώ για θέματα δημόσιας υγείας, που παραμένουν επίκαιρα, συμπεριλαμβάνονται προτάσεις, όπως αντιβακτηριδιακός φωτισμός και εξαερισμός για ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους όπου υπάρχει συγχρωτισμός.

Στον τομέα των ψηφιακών εφαρμογών για επιχειρήσεις και τη βιομηχανία θα παρουσιαστούν μεταξύ άλλων συστήματα απομακρυσμένης πρόσβασης και συντήρησης, υπηρεσίες πληροφόρησης smart shopfloor, καθώς και λύσεις για την ασφάλεια επικοινωνιών και δεδομένων, που συμβάλλουν στην αποτελεσματικότερη διαχείριση και αυξάνουν τον βαθμό ασφάλειας και απόδοσης της παραγωγής.

Επιχειρήσεις ή και φορείς του κλάδου, που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν Β2Β συνάντηση, μπορούν να ανατρέξουν στα προφίλ των γερμανικών εταιρειών της επιχειρηματικής αποστολής, τα οποία βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητήριου, και να συμπληρώσουν τη φόρμα δήλωσης ενδιαφέροντος μέχρι τις 5 Μαΐου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση και το πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέχουν στην ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου: www.german-chamber.gr, στην ενότητα εκδηλώσεις, ή να επικοινωνούν στο τηλ. 2310 32 77 33/ -34. Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι δωρεάν, ενώ απαιτείται online δήλωση συμμετοχής.

Πηγή άρθρου και εικόνας: Δελτίο Τύπου/Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ