ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: Πάνω από μισό εκατομμύριο βρέθηκε στο Μόναχο για το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου και Ηλεκτροκίνησης, IAA MOBILITY 2023

Πάνω από μισό εκατομμύριο βρέθηκε στο Μόναχο για το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου και Ηλεκτροκίνησης, IAA MOBILITY 2023

Το Μόναχο έγινε το επίκεντρο των καινοτομιών για το μέλλον της κινητικότητας, συγκεντρώνοντας πάνω από 500.000 ενδιαφερόμενους από όλο τον κόσμο, οι οποίοι γνώρισαν τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου και Ηλεκτροκίνησης, IAA MOBILITY 2023, που διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Αυτοκινητοβιομηχανίας της Γερμανίας (VDA) και τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Οι επισκέπτες της IAA MOBILITY απόλαυσαν τη μοναδική αυτή εμπειρία της έκθεσης σε ολόκληρο το κέντρο της πόλης του Μονάχου καθώς και στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου, οι οποίοι πέρα από τα εκθέματα των 750 εκθετών από 38 χώρες, είχαν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε δοκιμαστικές περιηγήσεις και ειδικά events. Ειδικότερα, πάνω από 8.500 test drives αυτοκινήτων και περίπου 4.000 βόλτες με ποδήλατα και e-bikes έλαβαν χώρα στο κέντρο της πόλης.

Σημειώνεται ότι στην έκθεση έλαβαν μέρος οι μεγαλύτερες εταιρίες αλλά και startup επιχειρήσεις, οι οποίοι έμειναν απόλυτα ευχαριστημένες από το συμμετοχή τους, κατατάσσοντάς την για ακόμη μια φορά ως την κορυφαία διεθνή mobility πλατφόρμα του μέλλοντος. Αυτό που ξεχωρίζει στην IAA MOBILITY είναι ότι δεν περιορίζεται στην παρουσίαση νέων αυτοκινήτων σε αχανείς εκθεσιακούς χώρους, αλλά προβάλλει όλες τις μορφές κινητικότητας και μικροκινητικότητας εντός και εκτός αιθουσών.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες σχετικά με την IAA MOBILITY να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 018, E-mail: muenchenmesse@ahk.com.gr ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.iaa-mobility.com.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ