ΕΥ: Ανακοίνωση

Η ΕΥ παγκοσμίως έχει προχωρήσει στη στρατηγική αναθεώρηση των δραστηριοτήτων της, και οι επικεφαλής της EY έχουν καταλήξει στην απόφαση να προχωρήσουν με ψηφοφορία μεταξύ των εταίρων (partners) για τον διαχωρισμό της ΕΥ σε δύο ανεξάρτητους οργανισμούς, ο καθένας από τους οποίους θα περιλαμβάνει ένα μεγάλο εύρος ειδικοτήτων. Τα επόμενα βήματα περιλαμβάνουν εκτεταμένες διαβουλεύσεις με τους εταίρους, ώστε να τους παρασχεθεί η απαραίτητη πληροφόρηση πριν από τη διαδικασία της ψηφοφορίας. Αναμένουμε ότι αυτό το στάδιο της διαδικασίας θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του έτους, με την ψηφοφορία να αναμένεται να ξεκινήσει ανά χώρα στα τέλη του 2022 και να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2023.

Έχοντας εξετάσει προσεκτικά διάφορες επιλογές, πιστεύουμε ακράδαντα ότι μπορούμε να προσαρμοστούμε στο μεταβαλλόμενο τοπίο, να οικοδομήσουμε οργανισμούς που θα επαναπροσδιορίζουν το μέλλον των επαγγελμάτων μας, θα δημιουργούν συναρπαστικές νέες ευκαιρίες και θα προσφέρουν μεγαλύτερη μακροπρόθεσμη αξία για τους ανθρώπους και τους πελάτες της ΕΥ, καθώς και τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε.

Η EY είναι περήφανη για την πορεία της ως κορυφαίου παγκόσμιου οργανισμού παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών. Ο κόσμος αλλάζει και οφείλουμε να προσαρμοστούμε, ώστε να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε και να αξιοποιούμε πλήρως τις δυνατότητές μας, ανταποκρινόμενοι, παράλληλα, στις προσδοκίες και στις ανάγκες όλων των ενδιαφερομένων μερών.

Ανυπομονούμε να έρθουμε σε επαφή με τους πελάτες, τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες και όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη της EY, ώστε να μοιραστούμε μαζί τους το ισχυρό μας όραμα για το μέλλον, το οποίο θα ενισχύει τον σκοπό μας για την οικοδόμηση ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο ey.com/gr ή επικοινωνήστε με:

κ. Ευάγγελο Μάξιμο Α. Σκοπελίτη, Διευθυντή Επικοινωνίας

(Evangelos-Maximos.Scopelitis@gr.ey.com)

Τηλ: +30 210 2886 419

Πηγή άρθρου και εικόνας: Δελτίο Τύπου/Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ