Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Διοργάνωση ποδοσφαιρικού αγώνα απο τον Οργανισμό Άθλησης Δήμου Αγ. Παρασκευής για την ενίσχυση του έργου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

29 Μαρτίου 2010 @ 00:00

Ο Οργανισμός Άθλησης του Δήμου Αγίας Παρασκευής διοργανώνει ποδοσφαιρικό αγώνα με στόχο την ενίσχυση του έργου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ της ομάδας των Παλαιμάχων του Π.Σ.Α.Π. και της μικτής ομάδας ποδοσφαιριστών-κατοίκων Αγίας Παρασκευής.

Γνωστοί ποδοσφαιριστές όπως ο Σαραβάκος, ο Βαζέχα, ο Τζόρτζεβιτς, ο Τσιάρτας, ο Σαργκάνης, ο Ατματζίδης και πολλά αστέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα ξεδιπλώσουν τη Μ. Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010, όλες τις πτυχές του ποδοσφαιρικού τους ταλέντου για χάρη των στόχων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Παρασκευής (οδός Αιγαίου Πελάγους και Νότου), ώρα 18:00 μ.μ. και με συμβολική τιμή εισιτηρίου 5,00 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα έσοδα προορίζονται για την ενίσχυση του έργου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο Οργανισμός Αθλησης Δήμου Αγίας Παρασκευής και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» περιμένουν μικρούς και μεγάλους, για να απολαύσουν πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα, με στόχο πολλά παιδικά χαμόγελα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Τάνια Νικολούλια στα τηλ.:

  • 210 600 2223
  • 210 639 7168

και στο E-mail: info@oadap.gr.

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
29 Μαρτίου 2010
Ώρα:
00:00