Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η ΑΟ Ελλάς Ποντίων και ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Νομού Αττικής για Το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

2 Ιανουαρίου 2011 @ 00:00

Η ΑΟ Ελλάς Ποντίων και ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Νομού Αττικής, διοργανώνουν τη Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2011 εκδήλωση στο γήπεδο Ορυζομύλων στο Αιγάλεω (Ορυζομύλων και Λυκαβηττού γωνία), για να συμμετέχουν έμπρακτα στις δράσεις του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Φέρτε κι εσείς τα παιδιά σας να διασκεδάσουν με τη ψυχή τους από τις 11:00 το πρωί έως τις 5:00 το απόγευμα, κάνοντας αθλοπαιδιές και γνωρίζοντας από κοντά επώνυμους από τον καλλιτεχνικό χώρο και τον χώρο της τηλεόρασης, όπως οι Μάρκος Σεφερλής, Τόνι Δημητρίου, Γιάννης Μαρακάκης κ.α., τον χώρο του τραγουδιού, αλλά και τον χώρο του αθλητισμού όπως ο Βλάσης Μάρας (πρωταθλητής Ευρώπης στη γυμναστική), Χρήστος Πατσατζόγλου (ποδόσφαιρο) και Ηλίας Κυριακίδης (ποδόσφαιρο).

Με 5 ευρώ θα μπορέσουμε όλοι μαζί να μοιράσουμε λίγη ευτυχία στα παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Όπως και στα δικά σας παιδιά που θα παίξουν με κλόουν, θα μοιραστούν συμβολικά δώρα και θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τους επίσημους προσκεκλημένους μας.

Η «γιορτή» που διοργανώνουμε γι’ αυτόν τον ιερό σκοπό, θα ξεκινήσει με αγώνες ακαδημιών των σωματείων Ελλάς Ποντίων, Αρης Αμφιάλης, Ν. Φάληρο, ΠΑΕ ΠΑΟ Ρουφ και Αετός Κορυδαλλού, ενώ θα ακολουθήσει και φιλικό παιχνίδι 30 λεπτών μεταξύ επίλεκτης ομάδας της Ελλάδας Ποντίων και του συλλόγου Ποντίων Φοιτητών, εναντίον της ομάδας των ηθοποιών.

Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την ενίσχυση των δράσεων του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

    

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
2 Ιανουαρίου 2011
Ώρα:
00:00