Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Μάθετε ΠΡΩΤΟΙ τις αλλαγές της νέας έκδοσης του ISO 27001 από την TÜV AUSTRIA HELLAS!

31 Οκτωβρίου 2013 @ 00:00

Το ISO 27001 είναι το μόνο διεθνές πρότυπο που μπορεί να επιθεωρηθεί και καθορίζει τις απαιτήσεις για ένα Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών (Information Security). Πλήθος εταιριών παγκοσμίως αλλά και στην Ελλάδα ακολουθούν τις απαιτήσεις του, γεγονός που ενισχύει την πετυχημένη πορεία του και τη διεθνή αναγνώρισή του.

Φέτος, 8 χρόνια μετά από την ημερομηνία της αρχικής έκδοσης του προτύπου από τον ISO (International Organization for Standardization), εκδίδεται το ανανεωμένο ISO 27001 (αναμένεται στις 19 Οκτωβρίου 2013).

Για να μάθετε όλες τις αλλαγές, αλλά και το πως αυτές μπορεί να επηρεάσουν τα ήδη υπάρχοντα αλλά και τα νέα συστήματα, η TÜV AUSTRIA HELLAS, κατέχοντας ηγετική θέση στην αγορά επιθεωρήσεων και πιστοποιήσεων στο χώρο της πληροφορικής στην Ελλάδα και τον ευρύτερο χώρο της ΝΑ Μεσογείου, διοργανώνει ένα εκπαιδευτικό 4ώρο σεμινάριο με τίτλο «ISO 27001 renewed».

Στο εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα θα αναπτυχθούν θέματα, όπως:

  • Βασικές αλλαγές στη δομή του προτύπου
  • Αλλαγές στην Ανάλυση Κινδύνων
  • Controls & Control Objectives: Προσθήκες και αλλαγές
  • Διαδικασίες μετάβασης στη νέα έκδοση
Το εκπαιδευτικό σεμινάριο θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 31 Oκτωβρίου 2013 στις εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού κέντρου της TÜV AUSTRIA HELLAS:
TUV ACADEMY, Λεωφόρος Μεσογείων 429, Αγία Παρασκευή, 1ος όροφος.

Ώρα έναρξης: 10:00 π.μ.

Κόστος ανά συμμετοχή: 80 ευρώ.
Το σεμινάριο  επιδοτείται από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,45% του ΟΑΕΔ.

Κεντρική εισηγήτρια θα είναι η κ. Αργυρώ Χατζοπούλου, Υπεύθυνη Τμήματος Επιθεωρήσεων Πληροφορικής της TÜV AUSTRIA HELLAS, Επικεφαλής Επιθεωρήτρια ISO 27001, ISO 22301 & ISO 20000, με περισσότερες από 500 ανθρωποημέρες στο ενεργητικό της σε επιτόπιες επιθεωρήσεις συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας πληροφοριών και κάτοχος των πιστοποιήσεων: CISA, HISP, CCSK, ISEB BCMP, APMG ISO 20000. Η κα Χατζοπούλου διδάσκει στο TUV ACADEMY τα τελευταία 7 χρόνια, ενώ έχει συμμετάσχει σε περισσότερα από 20 συνέδρια παγκοσμίως ως κεντρική ομιλήτρια για θέματα ασφάλειας πληροφοριών.

Για τη συμμετοχή σας, αποστείλατε συμπληρωμένη τη δήλωση συμμετοχής μέχρι τις 23 Οκτωβρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: training@tuvaustriahellas.gr  ή με fax στο 210 520 3990. Συμμετέχοντες χωρίς προηγούμενη εγγραφή δε θα γίνονται δεκτοί.

Σημειώνεται ότι στους κατόχους των επαγγελματικών πιστοποιήσεων θα δοθούν βεβαιώσεις για αναγνώριση  τεσσάρων (4) CPEs.

Για τους ενδιαφερομένους που βρίσκονται μακριά, θα δοθεί η δυνατότητα να παρακολουθήσουν μέσω internet το σεμινάριο, σε απευθείας μετάδοση με κόστος 40 ευρώ/ανά χρήστη. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με τη διεύθυνση εκπαίδευσης στο τηλέφωνο 210 522 0920 (εσωτ.130- κ. Μακραντώνη, e-mail: vassiliki.makrantoni@tuvaustriahellas.gr).

Επισυνάπτονται: η δήλωση συμμετοχής και το ενημερωτικό φυλλάδιο για τις υπηρεσίες πληροφορικής της TÜV AUSTRIA HELLAS.


Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
31 Οκτωβρίου 2013
Ώρα:
00:00