Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Πασχαλινό bazaar στο athensheart από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

15 Απριλίου 2011 @ 00:00 - 20 Απριλίου 2011 @ 00:00

Εμπορικό κέντρο athensheart (Πειραιώς 180, Κόμβος Χαμοστέρνας)
Παρασκευή, 15 Απριλίου – Μ. Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011
Το εμπορικό κέντρο athensheart υποδέχεται «Το Χαμόγελο του Παιδιού», φιλοξενώντας ολοήμερο πασχαλινό bazaar από την Παρασκευή, 15 Απριλίου έως και τη Μ. Τετάρτη, 20 Απριλίου και χαρίζοντας δώρα στα παιδιά του Οργανισμού, με την πολύτιμη συνεισφορά των καταστημάτων του.
Τώρα το πιο ανοιξιάτικο και κεφάτο bazaar του «Χαμόγελου του Παιδιού» σας περιμένει στο χώρο του athensheart για να επιλέξετε ανάμεσα σε πασχαλινές λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους, πλήθος πασχαλινών διακοσμητικών ειδών, καθώς και ποικιλία ειδών με τη σφραγίδα του «Χαμόγελου του Παιδιού». Κάντε κι εσείς τις αγορές σας ενισχύοντας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και λάβετε μέρος στη μεγαλύτερη πασχαλινή γιορτή. Παράλληλα, δώστε την ευκαιρία στους μικρούς σας συνοδούς να συμβάλουν δημιουργικά και αυτοί στο έργο του Οργανισμού, προσφέροντας στο bazaar τις δικές τους μοναδικές πασχαλινές λαμπάδες, που θα έχουν φτιάξει με τη βοήθεια των ανιματέρ της Μικρής Ζούγκλας του athensheart.
Φέτος το Πάσχα η αξία των αγορών σας πολλαπλασιάζεται και τα παιδικά χαμόγελα αυξάνονται μόνο στο εμπορικό κέντρο athensheart!

Λεπτομέρειες

Αρχή:
15 Απριλίου 2011 @ 00:00
Τέλος:
20 Απριλίου 2011 @ 00:00