Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Συγκέντρωση τροφίμων στο 1ο Τουρνουά Basket για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

3 Ιουνίου 2018 @ 00:00

Την Κυριακή 3/6/2018 οι καθηγητές, οι γονείς, οι δάσκαλοι και οι μαθητές θα λύσουν τις «διαφορές τους στο γήπεδο». Συγκεκριμένα, προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για «Το Χαμόγελο του Παιδιού», διοργανώνεται το 1ο Τουρνουά Basket της εκπαιδευτικής κοινότητας. 

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 στις 11:00π.μ. στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Κορυδαλλού (Διογένους 61 & Σταματοπούλου). 

Σας προσκαλούμε να έρθετε με τους φίλους σας και την οικογένειά σας να παίξουμε, να γελάσουμε αλλά και να προσφέρουμε, αφήνοντας μία σακούλα συσκευασμένων τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που δεν αλλοιώνονται (λίστα επιτρεπόμενων προσφορών στο http://b-elme-peiraia.mysch.gr/?p=1461). 

Η Εκπαιδευτική κοινότητα του Κορυδαλλού (Β ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ, Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Κορυδαλλού, Σύλλογος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορυδαλλού – Αγίας Βαρβάρας) συνεχίζει και διευρύνει τις συνεργασίες της, δίνοντας αγώνες, πέρα το συνδικαλιστικό και το πολιτιστικό επίπεδο, στον χώρο της κοινωνικής εγρήγορσης. 

Είναι πολύ σημαντικό να συμβάλουμε όλοι για μία κοινωνία που δεν στέκεται αδιάφορη, για μια κοινωνία ενεργών και αλληλέγγυων πολιτών.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
3 Ιουνίου 2018
Ώρα:
00:00