Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Συμμετοχή της TÜV AUSTRIA HELLAS στο 1ο Συνέδριο Εξαγωγών και την Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Εξωστρέφειας

29 Νοεμβρίου 2013 @ 00:00 - 1 Δεκεμβρίου 2013 @ 00:00

H TÜV AUSTRIA HELLAS αναγνωρίζοντας την κρίσιμη περίοδο της ελληνικής επιχειρηματικότητας και την έντονη ανάπτυξη της εξαγωγικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων, καθώς και την ενδυνάμωση της εξωστρέφειας των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών, συμμετέχει με περίπτερο (αριθμός περιπτέρου 4Γ27) στην έκθεση «Εξαγωγή Προϊόντων και Υπηρεσίες Εξωστρέφειας» στο Metropolitan Expo Athens (δίπλα από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος).

Η έκθεση πραγματοποιείται από τις 29 Νοεμβρίου μέχρι και την 1η Δεκεμβρίου, στην αίθουσα 4, από τις 10:00 έως τις 20:00.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της TÜV AUSTRIA HELLAS  θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά από τα στελέχη του Οργανισμού για τις παρεχόμενες υπηρεσίες επιθεώρησης και πιστοποίησης και πως αυτές μπορούν να συμβάλουν στην ανάπτυξη, ενδυνάμωση και προώθηση των εξαγωγικών δραστηριοτήτων των ελληνικών επιχειρήσεων. Με μεγάλη εμπειρία στο εξωτερικό και με αντιπροσώπους/ θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο, Τουρκία, Ιορδανία, Αλβανία, Ισραήλ, Αίγυπτο, Σαουδική Αραβία, Κατάρ και σε άλλες χώρες στην Ανατολική Μεσόγειο, τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή, η TÜV AUSTRIA HELLAS συμβάλλει αποφασιστικά με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες της στους τομείς της ποιότητας, της ασφάλειας, του περιβάλλοντος, της ενέργειας και της πιστοποιημένης εκπαίδευσης στην ενίσχυση της εξωστρέφειας, ιδιαίτερα την περίοδο αυτή που οι εξαγωγές προϊόντων και υπηρεσιών αποτελούν την αναγκαία συνθήκη εξόδου από την κρίση.

Ακόμη, στο πλαίσιο της έκθεσης, τις ίδιες μέρες και ώρες και στον ίδιο χώρο, διοργανώνεται το πρώτο πανελλήνιο «Συνέδριο Εξαγωγών», στόχος του οποίου είναι η ενημέρωση των ελληνικών επιχειρήσεων  σχετικά με τις τάσεις και τις προοπτικές που αναπτύσσονται για εξαγωγή ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών, για τις ιδιαιτερότητες αλλά και τις διαδικασίες που εφαρμόζονται. Ο Γενικός Διευθυντής της TÜV AUSTRIA HELLAS, κος Γ. Καλλιάς, θα πραγματοποιήσει ομιλία το Σάββατο, 30 Νοεμβρίου στις 14:40 με θέμα «Πιστοποίηση: το διαβατήριο για την επέκταση στη διεθνή αγορά».

Σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε και θα ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή να σας συναντήσουμε και να συζητήσουμε από κοντά για τη δική σας επιχείρηση και τις δυνατότητες στήριξης της εξωστρέφειάς σας μέσω των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Επισυνάπτεται η πρόσκληση.

Η είσοδος είναι δωρεάν.Λεπτομέρειες

Αρχή:
29 Νοεμβρίου 2013 @ 00:00
Τέλος:
1 Δεκεμβρίου 2013 @ 00:00