Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Το μοντέλο επιτυχίας των ΑΒ Food Markets στην 16η Διεθνή Έκθεση KEM FRANCHISE

14 Μαρτίου 2014 @ 00:00 - 17 Μαρτίου 2014 @ 00:00

14-17 Μαρτίου 2014
Εκθεσιακό Κέντρο MEC, Παιανία

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συμμετέχει στη 16η Διεθνή Έκθεση KEM FRANCHISE, που πραγματοποιείται από τις 14 έως τις 17 Μαρτίου στο Εκθεσιακό Κέντρο MEC στην Παιανία, υπό την αιγίδα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος, του Παγκόσμιου Συμβουλίου Franchise και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Franchise. Στην Έκθεση θα παρουσιαστούν μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες αλυσίδες franchise, τόσο από το φάσμα του εμπορίου όσο και από άλλες συναφείς επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Οι άνθρωποι της εταιρείας θα παρουσιάσουν τα πλεονεκτήματα του «Αβητικού» μοντέλου ανάπτυξης franchise στους επισκέπτες της έκθεσης, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με πολλούς επιχειρηματίες που επιθυμούν να δημιουργήσουν τη δική τους επώνυμη και επιτυχημένη επιχείρηση.  

Με εφόδια το ισχυρό όνομα, την υψηλή τεχνογνωσία, την άριστη οργάνωση, τις σημαντικές υποδομές και τις συνεργασίες που έχει αναπτύξει με προμηθευτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η ΑΒ Βασιλόπουλος, είναι μια ελκυστική επιλογή συνεργασίας τόσο για υφιστάμενους επιχειρηματίες όσο και για νέους επενδυτές. Η εταιρεία είναι σε θέση να τους προσφέρει τα εφόδια για να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς και να επιτύχουν τους προσωπικούς τους στόχους τους εξέλιξης.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
14 Μαρτίου 2014 @ 00:00
Τέλος:
17 Μαρτίου 2014 @ 00:00