Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Γιορτή της Γης!

15 Απριλίου 2010 @ 00:00 - 18 Απριλίου 2010 @ 00:00

Από την Πέμπτη, 15 Απριλίου έως και την Κυριακή, 18 Απριλίου, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα συμμετάσχει στην εκδήλωση «Η Γιορτή της Γης» που θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο «ΠΟΛΙΤΕΙΑ» (Ακτή Δυμαίων, αρ. 84), στην Πάτρα.

Με την επιθυμία δημιουργίας μιας μεγάλης γιορτής για τα παιδιά αλλά και με την αφορμή ενημέρωσης όλων, γονέων και εκπαιδευτικών, η Νομαρχιακή Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ν.Α. Αχαΐας, ο Πολυχώρος «ΠΟΛΙΤΕΙΑ» – Όμιλος Εταιριών Ατζουλάτος και η κατασκήνωση «Ροδέα» συνδιοργανώνουν για πρώτη φορά στην Πάτρα τη «Γιορτή της Γης». Ένα φεστιβάλ με μουσική, παιχνίδια, εικαστικά εργαστήρια, συναυλίες και παράλληλες δράσεις για τη ψυχαγωγία των παιδιών, την ευαισθητοποίησή τους ως προς τα σημερινά κοινωνικά δεδομένα αλλά και την ενημέρωσή τους για το φυσικό περιβάλλον.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» περιμένει όλους τους φίλους του, μικρούς και μεγάλους, στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερό του, ώστε να ενημερώσει για τις δράσεις και το έργο του σε όλη την Ελλάδα και να γιορτάσει μαζί τους….τη Γιορτή της Γης!

Για να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης πατήστε εδώ.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
15 Απριλίου 2010 @ 00:00
Τέλος:
18 Απριλίου 2010 @ 00:00