Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο 7ο Athens Flying Week

22 Σεπτεμβρίου 2018 @ 00:00 - 23 Σεπτεμβρίου 2018 @ 00:00

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το Athens Flying Week μαζί για άλλη μία χρονιά στο μεγαλύτερο event της χρονιάς!!!!

Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, στους χώρους του αεροδρομίου της Τανάγρας θα φιλοξενηθούν μικροί μαθητές και τα παιδιά που μεγαλώνουν στα Σπίτια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να απολαύσουν από κοντά το υπερθέαμα στους αιθέρες αλλά και να φωτογραφηθούν με πιλότους και θρυλικά αεροσκάφη. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση όλων των υλικοτεχνικών μέσων μας.

Σε όλη τη διάρκεια του ATHENS FLYINGWEEK, το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, στους χώρους του αεροδρομίου της Τανάγρας  το κοινό θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί και να δει τη λειτουργία, μεταξύ άλλων, της Κινητής Επιχειρησιακής Μονάδας για τον εντοπισμό εξαφανισμένων Παιδιών που διαθέτει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», μίας από τις Κινητές Ιατρικές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας για νεογνά και παιδιά που διαθέτει ο Οργανισμός καθώς και ένα εκ των οχημάτων Άμεσης Επέμβασης για παιδιά που διατρέχουν άμεσο κίνδυνο. Παρών στην εκδήλωση και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό του Οργανισμού για να παρουσιάσει τα μέσα και τις δυνατότητές τους στο κοινό.

Σας περιμένουμε όλους στο 7ο Athens Flying Week για να γνωρίσετε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και να ενημερωθείτε για τις δράσεις και τις υλικοτεχνικές υποδομές του στους κρίσιμους τομείς της Υγείας, της Βίας και της Εξαφάνισης παιδιών.

Περισσότερες πληροφορίες για το 7ο Athens Flying Week: http://www.athensflyingweek.gr/

Λεπτομέρειες

Αρχή:
22 Σεπτεμβρίου 2018 @ 00:00
Τέλος:
23 Σεπτεμβρίου 2018 @ 00:00