Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

1η Ιουνίου: «Ημέρα Εθελοντισμού» για τους εργαζομένους

1 Ιουνίου 2014 @ 00:00

1%ce%b7-%ce%b9%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%af%ce%bf%cf%85-%ce%b7%ce%bc%ce%ad%cf%81%ce%b1-%ce%b5%ce%b8%ce%b5%ce%bb%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%8d-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf
Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014

 Η ΑΒ Βασιλόπουλος, διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά, την Κυριακή, 1η Ιουνίου την «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ», με σκοπό να προσφέρει στις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται. Οι δράσεις που πραγματοποιούνται μέσα στην ημέρα εστιάζουν στη δημιουργία δεσμών συνεργασίας με τους τοπικούς φορείς, και στην ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος και της χαράς που προσφέρει η εθελοντική προσφορά.

Σε αυτό το πνεύμα η πλειοψηφία των εργαζομένων της ΑΒ από τα καταστήματα, τα κεντρικά γραφεία και τις αποθήκες της εταιρείας, θα λάβουν μέρος σε εθελοντικές δράσεις με θέμα τον «Άνθρωπο». Οι πέντε δράσεις με το μεγαλύτερο αντίκτυπο στην κοινωνία θα βραβευτούν με 3.000€ η καθεμία. Επίσης, τρεις εθελοντές θα κερδίσουν 7 ημέρες στην Αλόννησο, όπου θα τους δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχουν στη Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής φώκιας και δελφινιών πάνω στο σκάφος της MOm (Εταιρεία για τη Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής Φώκιας).

Η «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ» αφορά όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας, ενώ οικογένειες, φίλοι και καταναλωτές είναι επίσης ευπρόσδεκτοι να συμμετέχουν στη δράση που κάθε κατάστημα, αποθήκη ή διεύθυνση έχει επιλέξει.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος πιστεύει  ότι οι εταιρείες έχουν τη δύναμη και την ευθύνη να πετύχουν θετικές και μόνιμες αλλαγές στις περιοχές που δραστηριοποιούνται. Μέσω της αλληλεγγύης, της συμμετοχής και της συνεργασίας μπορούμε όλοι μας να συμβάλλουμε σε αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια και να προφέρουμε χαμόγελα και αισιοδοξία στους συνανθρώπους μας.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
1 Ιουνίου 2014
Ώρα:
00:00