Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

19η Νοεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην Παιδική Κακοποίηση – 20η Νοεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα των Παιδιών

19 Νοεμβρίου 2009 @ 00:00

Ζάππειο Μέγαρο, 19 Νοεμβρίου 2009, 12 μ.μ.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί σε εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 12 μ.μ. στο Ζάππειο Μέγαρο (Αίθουσες 13, 14 και 16).

Την συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης και θα συμμετέχουν παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» τα οποία -ενήλικα πλέον- θα μιλήσουν από καρδιάς για το πραγματικό πρόσωπο της κακοποίησης.

Στην εκδήλωση θα ανακοινωθούν τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Εθνικής Τηλεφωνικής Γραμμής για τα Παιδιά SOS 1056 για το φαινόμενο της Παιδικής Κακοποίησης.

Ωστόσο για εμάς κάθε αριθμός είναι ένα παιδικό πρόσωπο, μία πραγματική ιστορία φρίκης και τέσσερις τέτοιες ιστορίες θα παρακολουθήσουμε σε VIDEO με την επιμέλεια της δημοσιογραφικής ομάδας του Σταύρου Θεοδωράκη.

Τέλος, θα ανακοινώσουμε τις νέες πρωτοβουλίες και δράσεις που έχει δρομολογήσει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την πρόληψη και αντιμετώπιση της Παιδικής Κακοποίησης τόσο στην χώρα μας όσο και διεθνώς.

 


Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
19 Νοεμβρίου 2009
Ώρα:
00:00