Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

BOUSSIAS:Εταιρική Υπευθυνότητα στην Πράξη

2 Ιουνίου 2022

Κάθε χρόνο, η Εταιρική Υπευθυνότητα στην Πράξη συγκεντρώνει ξεχωριστά case studies από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά και υλοποιούν δράσεις ΕΚΕ. Στόχος μας είναι η διαμόρφωση και η επικαιροποίηση ενός χάρτη που απεικονίζει όχι μόνο τις δράσεις που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα αλλά, πλέον, και την εντυπωσιακή εξέλιξη ενός τομέα που έχει πλέον ενσωματωθεί στην κουλτούρα των επιχειρήσεων και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της δρατηριότητάς τους.

 

Κάθε εταιρεία καλείται να παρουσιάσει μία ή περισσότερες δράσεις ή τη συνολική της στρατηγική Εταιρικής Υπευθυνότητας. Σε κάθε παρουσίαση γίνεται αναφορά στο σκεπτικό πίσω από κάθε δράση, τη στρατηγική που ακολουθήθηκε, την πορεία της υλοποίησης και, φυσικά, τα αποτελέσματα που έφεραν οι δράσεις για τις ωφελούμενες πλευρές.

Μετά από πολλά χρόνια διεξαγωγής του συνεδρίου και παρατήρησης της αγοράς -και καθώς επιστρέφουμε σε φυσικό χώρο- έχει έρθει η ώρα να πάμε ένα βήμα πιο μακριά: θελήσαμε να παρουσιάσουμε την εξέλιξη που έχει σημειωθεί στον χώρο της ΕΚΕ. Έτσι οι εταιρείες που θα πάρουν μέρος φέτος θα έχουν τις εξής δύο επιλογές:


– Να παρουσιάσουν τις δράσεις που έχουν υλοποιήσει κατά το τελευταίο έτος.
– Να παρουσιάσουν ένα overview του πώς έχουν προσεγγίσει την ΕΚΕ συνολικά, κατά τα τελευταία χρόνια.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
2 Ιουνίου 2022

Χώρος Διεξαγωγής

Αμφιθέατρο της OTEAcademy