Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

BOUSSIAS: Το Customer Loyalty Management Conference έρχεται στις 16 Νοεμβρίου

16 Νοεμβρίου 2022 @ 08:00 - 17:00

Customer Loyalty Management Conference 

Boosting long-lasting customer engagement 

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

 Live Online & Interactive

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Boosting long-lasting customer engagement

Τα τελευταία δύο χρόνια η συμπεριφορά των καταναλωτών έχει μεταβληθεί. Η πανδημία, οι γεωπολιτικές εξελίξεις (Ουκρανικό ζήτημα) και οι επιπτώσεις τους (ενεργειακή κρίση, ακρίβεια κ.α. ) έχουν επηρεάσει τον τρόπο σκέψης και τις προτιμήσεις των καταναλωτών. Σύμφωνα με την έκθεση που δημοσίευσε το Euromonitor International για το 2022, οι καταναλωτές έχουν γίνει πιο ευέλικτοι αλλά και πιο απαιτητικοί. Τα προβλήματα που προέκυψαν στην εφοδιαστική αλυσίδα τους έκαναν πιο δημιουργικούς, με αποτέλεσμα να στραφούν σε διαφορετικά brands, να γραφτούν σε συνδρομητικές υπηρεσίες και να αναζητήσουν εναλλακτικές μεθόδους αγορών, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Με την αλλαγή των προτιμήσεων των καταναλωτών και τη ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, τα προγράμματα loyalty αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία, καθώς αποτελούν «κλειδί» για τις επαναλαμβανόμενες αγορές και τη βιωσιμότητα μιας επιχείρησης. Πώς μπορούμε να αυξήσουμε το engagement των πελατών μας και να μετατρέψουμε τους πιστούς πελάτες μας στους πιο ένθερμους υποστηρικτές του brand μας;

Στο Customer Loyalty Management Conference που θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου θα παρουσιαστούν οι νέες τάσεις, οι στρατηγικές και οι τεχνολογικές λύσεις που διαμορφώνουν το customer loyalty και επηρεάζουν τη σχέση των εταιρειών με τους πελάτες τους.

Key Topics

  • Building customer loyalty programs that work:  επιτυχημένα προγράμματα customer loyalty.
  • Effective customer loyalty and customer retention strategies: στρατηγικές που ενισχύουν το customer journey και οδηγούν στην διατήρηση των πιστών πελατών.
  • Enhancing customer loyalty in an omnichannel environment: πώς μπορεί να ενισχυθεί το customer loyalty στο σύγχρονο πολυκαναλικό περιβάλλον.
  • AΙ, Machine Learning and Big Data transforming customer journeys: πώς οι νέες τεχνολογίες αλλάζουν το customer journey και δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργηθούν νέες εμπειρίες μέσω των loyalty προγραμμάτων.
  • Building coalition and partnerships programs: ανάπτυξη στρατηγικών συνεργασιών με άλλες εταιρείες, με στόχο την προσφορά δυνατών εμπειριών στους πελάτες.
  • Maintaining customer loyalty and trust during crisis: πώς διατηρούμε την εμπιστοσύνη των πιστών πελατών μας σε περιόδους κρίσεων και αβεβαιότητας.
  • Emotional Loyalty: το emotional loyalty αποτελεί για πολλές εταιρείες μέρος του business strategy. Πώς το loyalty που επικεντρώνεται σε συναισθήματα (π.χ. νοσταλγία) μπορεί να οδηγήσει σε ισχυρότερους δεσμούς μεταξύ brands και πελατών.
  • Voice of the customer: πώς το voice of customer μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση πωλήσεων.

Customer Loyalty Management Conference 

 

Boosting long-lasting customer engagement 

 

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

 

Live Online & Interactive 

Customer Loyalty Management Conference 

 

Boosting long-lasting customer engagement 

 

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

 

Live Online & Interactive 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
16 Νοεμβρίου 2022
Ώρα:
08:00 - 17:00
Ιστότοπος:
https://www.loyaltyconference.gr/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Customer%20Loyalty%20Conference%20-%2013%2F10%2F2022%20%20