Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Eξέταση για τον ιό HIV και τις ηπατίτιδες B & C

15 Δεκεμβρίου 2021 @ 11:00 - 14:00

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου εγκαινιάζει συνεργασία με την Ανεξάρτητη Ανθρωπιστική Οργάνωση Praksis, για ένα κύκλο παρεμβάσεων με γνώμονα το τρίπτυχο:

Ενημέρωση – πρόληψη – εξέταση για τον ιό HIV και τις Ηπατίτιδες Β & C.

Στο πλαίσιο των σχεδιαζόμενων δράσεων η Κινητή Μονάδα της PRAKSIS θα βρίσκεται την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 από ώρα 11:00 έως 14:00 στον πεζόδρομο του μετρό ΔΑΦΝΗ (έξοδος από την πλευρά του Αγίου Δημητρίου), για την πραγματοποίηση εξετάσεων για τον ιό HIV και για τις ηπατίτιδες B & C.

Η εξέταση πραγματοποιείται ανώνυμα και εμπιστευτικά, χωρίς ραντεβού -και με άμεσο αποτέλεσμα- και απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους χωρίς διακρίσεις.

Για τη γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση όλων θα διανέμεται έντυπο ενημερωτικό υλικό γύρω από τα θέματα πρόληψης και ενημέρωσης για τον ιό HIV και τις Ηπατίτιδες B&C.

Η συνεργασία του Δήμου Αγίου Δημητρίου με την Οργάνωση PRAKSIS θα συνεχιστεί σε βάθος χρόνου και δεν θα περιοριστεί στη συγκεκριμένη δράση.

Σημειώνεται ότι σε όλη τη διαδικασία διεξαγωγής του test, θα τηρηθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από την πανδημία Covid –19.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
15 Δεκεμβρίου 2021
Ώρα:
11:00 - 14:00