Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: Παγκόσμια Έκθεσης Βιομηχανικής Τεχνολογίας Hannover Messe 2022

30 Μαΐου 2022 - 2 Ιουνίου 2022

Για την περίοδο από 30 Μαΐου έως 02 Ιουνίου 2022, μεταφέρεται, λόγω των εκτεταμένων κρουσμάτων Covid-19, η Παγκόσμια Έκθεση Βιομηχανικής Τεχνολογίας Hannover Messe, της οποίας επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και Κύπρο είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Σχετική απόφαση έλαβε η διοργανώτρια αρχή, Deutsche Messe AG.

«Η έκθεση είχε αρχικά προγραμματιστεί για τον Απρίλιο, ωστόσο ο υψηλός αριθμός περιστατικών Covid-19 στη Γερμανία και σε πολλές γειτονικές χώρες, μας υποχρέωσε να αποφασίσουμε -από κοινού με τους εκθέτες μας- την αναβολή του προγραμματισμού της Hannover Messe. Το περασμένο έτος απέδειξε ότι οι καλοκαιρινοί μήνες είναι οι καλύτεροι για μεγάλες εκδηλώσεις, καθότι ο αριθμός των κρουσμάτων της πανδημίας περιορίζεται αισθητά», δήλωσε ο Dr. Jochen Köckler, Διευθύνων Σύμβουλος της Deutsche Messe AG.

Η φετινή έκθεση θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες λόγω της πληρότητας που εμφανίζει το Εκθεσιακό Κέντρο του Αννόβερου τον Ιούνιο, ενώ από το 2023, η Hannover Messe θα επανέλθει στην κανονική πενθήμερη διοργάνωσή της.

Κάθε ενδιαφερόμενος, για πληροφορίες, αλλά και για να συμμετάσχει στην επόμενη έκθεση, μπορεί να επικοινωνήσει με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 6419019 καθώς και να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της έκθεσης www.hannovermesse.de/en/ και την ειδική ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
30 Μαΐου 2022
Τέλος:
2 Ιουνίου 2022