Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: Πρωτοχρονιάτικο Δείπνο

14 Ιανουαρίου 2022 @ 19:00 - 23:00

Πρωτοχρονιάτικο Δείπνο Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου στη Θεσσαλονίκη με επίσημο ομιλητή τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα

Tο Επιμελητήριό μας, ύστερα από δύο χρόνια πανδημικής κρίσης, διοργανώνει τις κορυφαίες εορταστικές εκδηλώσεις του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προς τιμήν των μελών, συνεργατών και φίλων του και παρουσία προσωπικοτήτων του πολιτικού, διπλωματικού, τραπεζικού και επιχειρηματικού κόσμου.

 

Πρόκειται για την εναρκτήρια εκδήλωση της χρονιάς του Επιμελητηρίου στη Θεσσαλονίκη, κατά την οποία ο Υπουργός, κ. Σταϊκούρας, θα μιλήσει για την οικονομική πορεία της χώρας. Θα ακολουθήσει βράβευση των πιο παλιών και ενεργών μελών, που συνέδραμαν ουσιαστικά στην πορεία του Επιμελητήριου. Σημειώνεται ότι καθώς η υγεία των μελών μας, των συμμετεχόντων στην εκδήλωση, των συνεργατών μας και των οικογενειών τους αποτελεί προτεραιότητα, το Επιμελητήριο θα προβεί στη διοργάνωση δείπνου αντί δεξίωσης και στη Θεσσαλονίκη, ακολουθώντας τις οδηγίες της πολιτείας ως προς τη διεξαγωγή του και σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα. Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος και θα δοθεί προτεραιότητα στα μέλη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
14 Ιανουαρίου 2022
Ώρα:
19:00 - 23:00