Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Equal Society: Η θεατρική ομάδα αστέγων Walkabout παρουσιάζει Σαίξπηρ

4 Μαρτίου 2019 @ 00:00

Η θεατρική ομάδα αστέγων Walkabout της Equal Society, παρουσιάζει στις 4 Μαρτίου στο Θέατρο «ΣΤΑΘΜΟΣ» στις 18.00 μ.μ. την παράσταση: «Τα άπαντα του William Shakespeare» των Adam Long, Daniel Singer και Jess Borgesson. Όλα τα έργα του μεγάλου Άγγλου βάρδου αποκτούν σάρκα και οστά με χιούμορ και ανατρεπτική διάθεση.

Μια τρελή παρέλαση ηρώων του Σαίξπηρ μπαίνει από το ένα έργο στο άλλο, μπερδεύει την πλοκή των ξακουστών έργων του Άγγλου βάρδου και υπόσχεται γέλιο χωρίς τέλος με την ιδιαίτερη σκηνοθετική ματιά του μέλους της Equal Society, Παναγιώτη Δορλή.

Από μπροστά σας θα περάσει όλη η παλιοπαρέα των σαιξπηρικών έργων με έναν ιδιαίτερο και σπαρταριστό τρόπο. Ρωμαίος και Ιουλιέτα, Τίτος Ανδρόνικος, Μάκμπεθ, Άμλετ και πόσοι άλλοι ακόμα!

Τα μέλη της θεατρικής ομάδας αστέγων πραγματοποιούν την πρώτη τους σαιξπηρική απόπειρα και σας θέλουν στο πλευρό τους. Για τους συμπολίτες μας, που μέρα με τη μέρα δίνουν το δικό τους αγώνα να πατήσουν και πάλι στα πόδια τους, ένα γεμάτο θέατρο είναι η δικαίωση των προσπαθειών τους. 

Λίγα Λόγια για τη θεατρική ομάδα Walkabout της Equal Society

Η θεατρική ομάδα αστέγων Walkabout της Equal Society αποτελεί τη μοναδική θεατρική ομάδα στην Ελλάδα από συμπολίτες μας που οι συγκυρίες τους οδήγησαν στην αστεγία και την κοινωνική περιθωριοποίηση.

Κάθε ημέρα μέσα από τη δραματοθεραπεία, την καθημερινή συνεργασία που απαιτείται στις πρόβες και τη διαρκή έκθεση που προϋποθέτει το Θέατρο, τα μέλη της θεατρικής ομάδας, προσπαθούν να αλλάξουν τη ζωή τους και να επιστρέψουν σε αυτό που εμείς ονομάζουμε κανονικότητα. Με προβλήματα βαριά στις πλάτες τους και όμως τα καταφέρνουν. Με τις δυσκολίες τους, αλλά συνεχίζουν να αντιμάχονται, αρνούμενοι να επιτρέψουν στη λέξη άστεγος να τους προσδιορίσει.

Οι ηθοποιοί στις 4 Μαρτίου στις 18.00 το απόγευμα, στο Θέατρο Σταθμός,(οδός Βίκτωρος Ουγκώ 55, Μεταξουργείο) θα υπερβούν για ακόμη μια φορά τον εαυτό τους μεταφέροντας παράλληλα στο κοινό ένα αυθεντικό μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς.

Για να παραλάβετε το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο κάντε εγγραφή εδώ: https://www.eventora.com/el/Events/ta-apanta-toy-william-shakespe

Αντί εισιτηρίου: Μια σακούλα τρόφιμα για τη δομή κοινωνικού συσσιτίου «Ανθρώπων Γεύματα» της Equal Society.  Τηλέφωνο επικοινωνίας: 211 7051841.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
4 Μαρτίου 2019
Ώρα:
00:00