Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: “Η Τεχνική της Διαπραγμάτευσης” – Τρίτη 14/5/2024, δωρεάν και με Βεβαίωση Παρακολούθησης

14 Μαΐου @ 17:00 - 20:00

 

Συνεχίζονται τα δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια που διοργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με στόχο την εκπαίδευση και κατάρτιση των μελών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου σε θέματα πωλήσεων, διαπραγμάτευσης, branding και μάρκετινγκ.

 

Το δεύτερο κατά σειρά webinar θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14/5/2024, στις 17:00, με θέμα: Η Τεχνική της Διαπραγμάτευσης.

 

Εισηγητής στο σεμινάριο είναι ο κ. Λυμπερόπουλος Δημήτρης μέλος του Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) και επιστημονικός συνεργάτης του Εργαστηρίου Επιχειρησιακής Επικοινωνίας.

 

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα αναπτυχθούν τα θέματα:

  • Η Διαπραγμάτευση στις επιχειρήσεις. Η έννοια, η διαδικασία και τα πιθανά αποτελέσματα της διαπραγμάτευσης.
  • Τα βασικά στοιχεία της Διαπραγμάτευσης. Βασικά στοιχεία και παράγοντες σε μια διαπραγμάτευση, διαφορετικές προσεγγίσεις, στρατηγικές και αντίστοιχες τεχνικές.
  • Τα στάδια της Διαπραγμάτευσης. Η ενδεδειγμένη αλληλουχία των βημάτων που οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα μια αποτελεσματική διαπραγμάτευση.

 

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας στον ακόλουθο σύνδεσμο εδώ.

 

Για να δείτε τα επόμενα σεμινάρια δείτε εδώ.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: όποιοι ενδιαφέρονται να λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης θα πρέπει να καταχωρήσουν το όνομα και το επώνυμό τους με κεφαλαία γράμματα, στα ελληνικά. Το Πιστοποιητικό Παρακολούθησης θα εκδοθεί σε όσους παρακολουθήσουν ολόκληρο το σεμινάριο.

 

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
14 Μαΐου
Ώρα:
17:00 - 20:00