Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

ICAP CRIFF: Certified Chief Risk Officer (C-CRO)

27 Σεπτεμβρίου

 

O “Hellenic Association of Risk Managers” (www.harima.gr) μέλος της FERMA (Federation European of Risk Management Associations, (www.ferma.eu) & της FECMA (Federation of European Credit Management Associations, (www.fecma.eu), με την υποστήριξη του “Academics University of London Worldwide” και του ΣΕΒ και σε συνεργασία με το ICAP CRIF Risk Training Institute, παρουσιάζουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Certified Credit Risk Officer (C-CRRO) που οδηγεί στην αντίστοιχη πιστοποίηση μετά από εξετάσεις.

 

Η πιστοποίηση από τον “Hellenic Association of Risk Managers” παρέχεται μόνο στα μέλη του Συνδέσμου και έχουν το δικαίωμα να διατηρούν τον τίτλο τους εφόσον είναι και ταμειακώς ενήμερα. Ο πρώτος χρόνος εγγραφής στον Σύνδεσμο είναι δωρεάν, με την προϋπόθεση της επιτυχημένης αποφοίτησης από το πρόγραμμα.

 

Περιγραφή

 

Η θεματολογία, ο τρόπος εκπαίδευσης και οι συντελεστές του προγράμματος αποτελούν εγγύηση για ουσιαστική και πρακτική γνώση, με μοναδικό στόχο την αναβάθμιση του ρόλου του Credit Risk Officer, που συνεπάγεται καλύτερα αποτελέσματα σε cash flow, collection και profitability για τις επιχειρήσεις.

 

Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

 

Για αίτηση συμμετοχής ΕΔΩ

 

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
27 Σεπτεμβρίου