Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ινστιτούτο Prolepsis: Εκπαίδευση και ανάπτυξη δεξιοτήτων για όσους παρέχουν φροντίδα σε άτομα με χρόνια ασθένεια ή αναπηρία (μέλη της οικογένειας, συγγενείς ή φίλους)

2 Νοεμβρίου 2023 @ 10:30 - 12:30

Το Ινστιτούτο Prolepsis σας προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Παρουσίαση ψηφιακών εργαλείων υγειονομικής περίθαλψης για άτυπους φροντιστές/φροντίστριες», την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023, 10:30 – 12:30, στα γραφεία του Ινστιτούτου (Φραγκοκλησιάς 7, Μαρούσι). Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος DIGITALIS.

Το συγκεκριμένο έργο θα αναπτύξει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο θα βοηθήσει τους άτυπους φροντιστές/τριες, να χειρίζονται και να χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες υγείας, ώστε να παρέχουν στους/στις φροντιζόμενους/ες ένα καλύτερο επίπεδο φροντίδας προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους.

Πώς βρίσκω αξιόπιστες πηγές στο διαδίκτυο; Πώς χρησιμοποιώ τις εφαρμογές και την ηλεκτρονική αλληλογραφία; Πώς προστατεύω τον υπολογιστή μου; Αποτελούν μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια της ημερίδας. Παράλληλα, η ομάδα του Ινστιτούτου Prolepsis θα καταγράψει τις ανάγκες των φροντιστών/στριών σε επίπεδο γνώσεων και χρήσης ψηφιακών εργαλείων που μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους.

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν. Στους συμμετέχοντες που επιθυμούν θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Δηλώστε Συμμετοχή

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
2 Νοεμβρίου 2023
Ώρα:
10:30 - 12:30