Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΜΒΑ International: Ημέρα Καριέρας 2022

17 Μαΐου 2022 @ 10:00 - 18:00

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αποφοίτων του Προγράμματος διοργανώνουν για 19η συνεχή χρονιά την Ημέρα Καριέρας (Career Fair) του ΜΒΑ International. Το Career Fair θα διεξαχθεί στις 17 Μαΐου 2022, από τις 10:00 έως τις 18:00 στο Radisson Blue Park Hotel, Αθήνα.

 

To Career Fair του ΜΒΑ International αποτελεί σημείο συνάντησης εκπροσώπων πολυεθνικών και ελληνικών εταιρειών με φοιτητές και απόφοιτους του προγράμματος στο πλαίσιο προγραμματισμένων συνεντεύξεων.

 

Η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει καταστεί θεσμός και συγκεντρώνει κάθε χρόνο περισσότερες από 35 επιχειρήσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύτατο φάσμα κλάδων της οικονομίας (λιανικό εμπόριο, υπηρεσίες, υψηλή τεχνολογία, καταναλωτικά προϊόντα, τράπεζες, σύμβουλοι επιχειρήσεων κ.ά.). Αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία επαγγελματικής δικτύωσης των φοιτητών και αποφοίτων του ΜΒΑ International, ενώ ταυτόχρονα παρέχει στις συμμετέχουσες εταιρείες τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να αντλήσουν στελέχη από τους φοιτητές και απόφοιτους του βραβευμένου μεταπτυχιακού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν μόνο φοιτητές και απόφοιτοι του MBA International.

 

Χορηγοί επικοινωνίας: epixeiro.gr, Global Sustain, kariera.gr, Skywalker και ΣΤΕΝΤΟΡΑΣ.

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
17 Μαΐου 2022
Ώρα:
10:00 - 18:00
Ιστότοπος:
https://globalsustain.org/?post_type=tribe_events&p=86070&preview=true

Χώρος Διεξαγωγής

Radisson Blu Park Hotel
Ελλάδα + Χάρτης Google