Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ PROLEPSIS: Πρόσκληση στην Ημερίδα Ενημέρωσης του προγράμματος Dr.PED-Chef

29 Νοεμβρίου 2022 @ 12:00 - 14:30

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022, ώρα 12:00 – 14:30, στην ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Προώθηση της υγιεινής διατροφής στην παιδική ηλικία με τη συμμετοχή λειτουργών υγείας που παρέχουν υπηρεσίες σε παιδιά και οικογένειες: Συνδυασμός εφαρμοσμένης διατροφικής συμβουλευτικής και ιατρικής μαγειρικής»

Την εκδήλωση διοργανώνει το Ινστιτούτο Prolepsis στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Dr.PED-Chef (“Hands-on nutrition training for pediatric primary health care practitioners: A novel combination of culinary and applied nutritional education to promote healthy eating habits in childhood”).

Στην Ημερίδα θα παρουσιαστούν τα ερευνητικά δεδομένα και το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που σχεδίασαν οι εταίροι του προγράμματος Dr.PED-Chef. Το συγκεκριμένο έργο αποσκοπεί στην προώθηση μιας νέας εκπαιδευτικής προσέγγισης, η οποία συνδυάζει την εφαρμοσμένη διαιτολογία και την υιοθέτηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών με την ιατρική μαγειρική και τη γαστρονομία. Επίσης, παρέχει χρήσιμα εργαλεία σε παιδιάτρους και λοιπούς λειτουργούς υγείας  (π.χ. νοσηλευτές παιδιατρικών κλινικών, οικογενειακοί ιατροί, ιατροί δημόσιας υγείας, σχολικοί νοσηλευτές, μαίες κ.ά.) που ασχολούνται με τη φροντίδα και την παροχή υπηρεσιών σε παιδιά, στον τομέα της συμβουλευτικής και της επικοινωνίας με τους γονείς. Το έργο Dr.PED-Chef χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ERASMUS+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Περισσότερες πληροφορίες για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί στην Ημερίδα μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: pedchef.eu

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Ζoom και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο: 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Στους συμμετέχοντες που επιθυμούν θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
29 Νοεμβρίου 2022
Ώρα:
12:00 - 14:30