Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Schneider Electric | Save the Date – Innovation Summit World Tour 2022

12 Οκτωβρίου 2022 @ 08:00 - 17:00

Πρόσκληση για το παγκόσμιο συνέδριο της Schneider Electric “Innovation Summit World Tour 2022” και στη ζωντανή παγκόσμια συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Οκτωβρίου 2022.

 

Το Πρόγραμμα με μια ματιά:

2:00 μ.μ. – 3:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας): Opening Keynote και Παγκόσμια Πρεμιέρα με τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο
4:00 μ.μ. – 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας): Συνέντευξη Τύπου για δημοσιογράφους και αναλυτές με ζωντανό Q&A

Εάν επιθυμείτε να κάνετε ερωτήσεις εκ των προτέρων για να σας απαντηθούν κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκδήλωσης, μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την φόρμα. Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να απαντήσουμε όλες τις ερωτήσεις ζωντανά, αλλά θα βεβαιωθούμε ότι η ερώτησή σας θα απαντηθεί στη συνέχεια. Επιπλέον, με το πέρας της ζωντανής εκδήλωσης, θα σας αποσταλεί το μαγνητοσκοπημένο event.

Πρόγραμμα

12 Οκτωβρίου – 2:00μ.μ. – 3:00μ.μ. ώρα Ελλάδας:

Innovation Summit World Tour 2022 – Opening Keynote και Παγκόσμια Πρεμιέρα

Η εκδήλωση ξεκινά στις 2:00μ.μ. με την Κεντρική Ομιλία από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Schneider Electric, Jean-Pascal Tricoire, ενώ θα ακολουθήσει η World Premiere, μία παρουσίαση των τελευταίων τεχνολογιών της εταιρείας. Κατά την παρουσίαση αυτή, θα ενημερωθείτε για τις ευκαιρίες και τις καινοτομίες που διαμορφώνουν την αγορά μας σήμερα, για το πώς οι πελάτες και οι συνεργάτες μας ‘χτίζουν’ πιο βιώσιμες, ανθεκτικές λειτουργίες καθ΄ όλα τα στάδια της ζωής ενός έργου καθώς και όλες τις νέες τάσεις για περισσότερο αποδοτικές επιχειρήσεις.

12 Οκτωβρίου – 4:00μ.μ. – 5:00μ.μ. ώρα Ελλάδας:

Innovation Summit World Tour 2022 Media & Analysts Conference

Μετά την κεντρική ομιλία, θα ακολουθήσει η Ψηφιακή Συνέντευξη Τύπου για δημοσιογράφους και αναλυτές, από τις 4:00μ.μ. έως τις 5:00μ.μ., με οικοδεσπότες τους Jean-Pascal Tricoire, Olivier Blum, Executive Vice President Energy Management,  Barbara  Frei,  Executive Vice President Industrial Automation και την Gwenaelle Avice-Huet, Chief Strategy and Sustainability Officer. Μη χάσετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τις βασικές τάσεις που διαμορφώνουν το μέλλον της βιωσιμότητας, της ενέργειας και του αυτοματισμού, να μάθετε τα τελευταία νέα μας καθώς και να κάνετε τις ερωτήσεις σας στα στελέχη της Schneider Electric.

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στο Innovation Summit World Tour 2022!

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
12 Οκτωβρίου 2022
Ώρα:
08:00 - 17:00