Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ – «Καρφώνοντας τον Κοινωνικό Ρατσισμό»

19 Σεπτεμβρίου 2010 @ 00:00

%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%b1%ce%bd%ce%b8%cf%81%cf%89%cf%80%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%b1%ce%b3%cf%8e%ce%bd%ce%b1%cf%82-%ce%bc%cf%80%ce%ac%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%84-%ce%ba%ce%b1%cf%81%cf%86%cf%8e
Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 6:30 μ.μ.
Κλειστό στάδιο «Ανδρέας Παπανδρέου»
(Τζων Κέννεντυ & Γιαννιτσών, Περιστέρι)

Γενική είσοδος 3 ευρώ, Ελεύθερη είσοδος για παιδιά κάτω των 15 ετών.

Η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ με το σύνθημα «Καρφώνοντας τον Κοινωνικό Ρατσισμό» διεξάγει φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ τη Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2010 στο κλειστό στάδιο Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου» (Τζων Κέννεντυ & Γιαννιτσών). Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΑΟΔΗΠ (Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Περιστερίου) και σε συνεργασία με τον ΠΣΑΚ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών) τον ΕΣΑΚΕ (Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών),τον Σ.Ε.Π.Κ. (Σύνδεσμος Ελλήνων Κριτών Καλαθοσφαίρισης) και τον Σ.Κ.Κ.Α. (Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Νομού Αττικής). Συμμετέχουν επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές, δημοσιογράφοι και επώνυμοι:

Συμμετέχουν (τελευταία ενημέρωση):
  • ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Παχατουρίδης Ανδρέας,
  • ο βουλευτής κ. Γιάννης Ιωαννίδης
  • οι δημοσιογράφοι κ.κ. Σκουντής, Ασπρούλιας, Μαγουλάς και Μελάγιες,
Την παρουσίαση της εκδήλωσης θα πραγματοποιήσουν οι ηθοποιοί κ. Βισκαδουράκης Θανάσης και κ. Πούλης Σπύρος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με σκοπό την ενίσχυση του έργου της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ, το οποίο επικεντρώνεται στο χώρο της ψυχικής υγείας και νοητικής υστέρησης.

Η «ΕΔΡΑ» είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δραστηριοποιείται στο χώρο της Ψυχικής Υγείας στην περιοχή της Δυτικής Αττικής από το 2001.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Οργανισμού, επισκεφθείτε την Ιστοσελίδα: www.edra-coop.gr.Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
19 Σεπτεμβρίου 2010
Ώρα:
00:00