Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η CARTECO συμμετέχει στο Green Design Festival 2010

23 Σεπτεμβρίου 2010 @ 00:00 - 10 Οκτωβρίου 2010 @ 00:00

green-design-festival-2010
Βλέπω Πράσινο
23 Σεπτεμβρίου – 10 Οκτωβρίου 2010
Πλατεία Συντάγματος
www.brainlab.gr

Το Green Design Festival, δυο χρόνια μετά την πρώτη του επιτυχημένη παρουσία στην πόλη μας, επιστρέφει στις πλατείες της Αθήνας, από 23 Σεπτεμβρίου έως 10 Οκτωβρίου.
 
Πρόκειται για μια πρωτότυπη, υπαίθρια, ανοικτή για το κοινό δράση, υπό την αιγίδα του Δήμου Aθηναίων και του Υ.Π.Ε.Κ.Α., που πραγματοποιείται με τη χορηγία του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και τη συνεργασία περισσότερων από 150 σχεδιαστών, από όλους τους κλάδους του design, αρχιτεκτόνων, επιμελητών και εθελοντών.
 
Σκοπός του Green Design Festival, είναι να μιλήσει για ένα σύγχρονο τρόπο ζωής, φιλικότερο προς το περιβάλλον, μέσα από το design και τις εφαρμογές του, και να παράξει περιβαλλοντική συμπεριφορά, μέσα από τη θεματολογία και τις προτάσεις του.
 
Διοργάνωση
Το Green Design Festival διοργανώνεται από τη Brainlab, έναν ανεξάρτητο, μη-κερδοσκοπικό και μη-κυβερνητικό φορέα. H Brainlab ιδρύθηκε το 2007 από επαγγελματίες αρχιτέκτονες, επιμελητές και ελεύθερους επαγγελματίες, με σκοπό τη δημιουργία πολιτισμικών δράσεων γύρω από ζητήματα που αφορούν την κοινωνία και το περιβάλλον, και αναδεικνύουν την ελληνική καινοτομία στο χώρο των εφαρμοσμένων τεχνών. Όλα τα μέλη της Brainlab εργάζονται στον φορέα εθελοντικά.
 
Περισσότερα για την Brainlab: www.brainlab.gr.
 
Green Design Festival – Αθήνα 2010
Κέντρο των δράσεων του φετεινού Green Design Festival θα είναι και πάλι η Πλατεία Συντάγματος, υπό την σκέπη του ιδιότυπου EcoMuseum, μιας -φιλικής προς το περιβάλλον- ανακυκλώσιμης κατασκευής, όπου θα φιλοξενούνται εκθέσεις, δράσεις, εκδηλώσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα. Παράλληλα, αρχιτεκτονικά εκθέματα θα βρίσκονται σε 7, ακόμη, κεντρικά σημεία της Αθήνας, καλώντας το κοινό σε μια διαφορετική θέαση της πόλης μας.
Παρακαλώ όπως βρείτε συνημμένο το πλήρες Δελτίο Τύπου για το Green Design Festival 2010.


Green Design Festival 2010, Αθήνα


Λεπτομέρειες

Αρχή:
23 Σεπτεμβρίου 2010 @ 00:00
Τέλος:
10 Οκτωβρίου 2010 @ 00:00