Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Απονομή πιστοποιήσεων Επιχειρηματικής Αριστείας από την ΕΕΔΕ

25 Οκτωβρίου 2010 @ 00:00

Η Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) για δεύτερη συνεχή χρονιά θα απονείμει τα Πιστοποιητικά του Εθνικού Προγράμματος Πιστοποίησης ΕΕΔΕ «ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ». Πιο συγκεκριμένα, θα απονεμηθεί η Πιστοποίηση για την «Υιοθέτηση των αρχών της Επιχειρηματικής Αριστείας» και η Πιστοποίηση  «Επίτευξη των αρχών της Επιχειρηματικής Αριστείας» σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και ανεξάρτητα λειτουργικά τμήματα από την Ελλάδα και την Κύπρο.

H ΕΕΔΕ επιπλέον, ως Εθνικός Εταίρος του European Foundation for Quality Management (EFQM), απονέμει για 9η χρονιά τα Πιστοποιητικά του προγράμματος των Επιπέδων Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM, Δέσμευση στην Επιχειρηματική Αριστεία (Committed to Excellence in Europe) και Αναγνώριση για την Επιχειρηματική Αριστεία (Recognised for Excellence in Europe) 3, 4 και 5 Αστέρων.
Η Τελετή Απονομής των Πιστοποιητικών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010 στο ξενοδοχείο Athens Hilton.

Χορηγοί της Εκδήλωσης είναι η ALL SEAS S.A., η Mave Logistics και η SPRINT INTEGRATED COMMUNICATIONS. Χορηγοί Επικοινωνίας είναι η ημερήσια οικονομική εφημερίδα «ΕΞΠΡΕΣ», και τα περιοδικά «adbusiness», «Business Today», «Daily Fax» και «Manager». Τηλεοπτικός χορηγός είναι το sbc. Χορηγός Ταχυμεταφορών είναι η TNT Hellas.

Η είσοδος είναι ελεύθερη – Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δηλώστε συμμετοχή στη μεγάλη γιορτή της Επιχειρηματικής Αριστείας!

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στις κυρίες Βίκυ Σκούρτα και Δήμητρα Μπαρτζουλιάνου, στο τηλέφωνο της ΕΕΔΕ, 210 211 2000 (εσωτερικά 711, 514 αντίστοιχα) fax: 210 211 2020, E-mail: certification1@eede.gr.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
25 Οκτωβρίου 2010
Ώρα:
00:00