Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Συνέδριο: «Κοινωνική Οικονομία, Απασχόληση και Κοινωνική Ένταξη: Επενδύοντας στο κοινωνικό και αλληλέγγυο επιχειρείν»

9 Μαρτίου 2011 @ 00:00 - 11 Μαρτίου 2011 @ 00:00

9-10 Μαρτίου 2011
Πολυχώρος «Τεχνόπολις» Αμφιθέατρο «ΑΘΗΝΑ 9.84», Γκάζι

Η Πανελλαδική Ένωση για την Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση και την Επαγγελματική Επανένταξη (ΠΕΨΑΕΕ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία των Κοι.Σ.Π.Ε. διοργανώνουν από τις 9 έως τις 10 Μαρτίου 2011 το Ευρωπαϊκό Συνέδριο με τίτλο «Κοινωνική Οικονομία, Απασχόληση και Κοινωνική Ένταξη: Επενδύοντας στο κοινωνικό και αλληλέγγυο επιχειρείν» στο πολυχώρο «Τεχνόπολις» Αμφιθέατρο «ΑΘΗΝΑ 9.84», Γκάζι,  στο πλαίσιο της πράξης με τίτλο «Προπαρασκευαστικές Ενέργειες και Δράσεις Δημοσιότητας για τη Σύσταση του Δευτεροβάθμιου Οργάνου των Κοινωνικών Συνεταιρισμών Περιορισμένης Ευθύνης (Κοι.Σ.Π.Ε.)» που συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΥΥΚΑ) και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Μέσα στα πλαίσια της ανωτέρω πράξης, προβλέπεται η διοργάνωση «Εκδήλωσης ευαισθητοποίησης για τους Κοινωνικούς Συνεταιρισμούς Περιοριορισμένης Ευθυνης», η οποία θα λάβει χώρα στις 11 Μαρτίου 2011, στον πολυχώρο «Τεχνόπολις» Αμφιθέατρο «ΑΘΗΝΑ 9.84», Γκάζι, με σκοπό να προβληθεί ο θεσμός, το έργο και το ιστορικό των Κοι.Σ.Π.Ε.

Με την παρούσα εκδήλωση θεωρούμε πως θα δοθεί ευκαιρία γνωριμίας με το θεσμό, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρονται καθώς και της στήριξης των ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να συμμετάσχετε σε αυτή την εκδήλωση των κοινωνικών συνεταιρισμών προκειμένου να ενημερωθείτε και να τους γνωρίσετε από κοντά.

Παρακαλούμε όπως βρείτε συνημμένα:
  1. Το πρόγραμμα της Εκδήλωσης Ευαισθητοποίσης 
  2. Σύντομη παρουσίαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Κοι.Σ.Π.Ε.


Λεπτομέρειες

Αρχή:
9 Μαρτίου 2011 @ 00:00
Τέλος:
11 Μαρτίου 2011 @ 00:00