Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Στις 14 Απριλίου η Απονομή του Βραβείου Manager of the Year 2010 από την ΕΕΔΕ

14 Απριλίου 2011 @ 00:00

%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-14-%ce%b1%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bb%ce%af%ce%bf%cf%85-%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%ae-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b2%cf%81%ce%b1%ce%b2%ce%b5%ce%af%ce%bf%cf%85-manag
Η τελετή απονομής του Βραβείου Manager of the Year 2010, θα πραγματοποιηθεί στις 14 Απριλίου 2011 στo Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με επίσημο προσκεκλημένο ομιλητή τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, κ. Θεόδωρο Πάγκαλο.

Το ετήσιο βραβείο «Manager of the Year» μετά από οκτώ ιδιαίτερα επιτυχημένες διοργανώσεις, αποτελεί αναγνωρισμένο θεσμό στην ελληνική αγορά. Η δημιουργία του θεσμού βασίστηκε στην ανάγκη της επιπλέον αναγνώρισης των ανωτάτων διευθυντικών στελεχών που διευθύνουν αποτελεσματικά τις επιχειρήσεις τους, στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον της κοινωνίας της γνώσης, με όραμα και προοπτική για το μέλλον. Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, η ανάγκη αυτή αναδεικνύεται για μια ακόμα φορά ως υποχρέωση της ΕΕΔΕ και των μελών της για τη βράβευση των αρίστων, που θα συμβάλουν με τη διάκρισή τους στη δημιουργία του νέου προτύπου ηγεσίας, που τόσο ανάγκη έχουμε όλοι.

Το Βραβείο Manager of the Year απονέμεται σε Πρόεδρο, Διευθύνοντα Σύμβουλο ή Γενικό Διευθυντή Εταιρείας ή Οργανισμού, που έχει την έδρα του και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως μεγέθους, κλάδου, ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα.

Χορηγοί της Τελετής Απονομής είναι οι εταιρείες Coca-Cola Τρία Έψιλον, ΕΠΟΜ, Edenred, ΕΛΚΑ, Life Planners, Randstad, SCA και Sprint. Υποστηρικτές οι: Οινοποιητική Μπουτάρη, Capital Χρηματιστηριακή και Kandarakis. Χορηγοί Επικοινωνίας: Ναυτεμπορική, Ad Business, Daily Fax, Direction, HR Professional, Marketing Week, και Retail Business. Τηλεοπτικός χορηγός είναι το SBC TV και χορηγός επικοινωνίας Internet το Naftemporiki.gr.


Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
14 Απριλίου 2011
Ώρα:
00:00