Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Περιβαλλοντική δράση στο Πεδίο του Άρεως – Πρόσκληση

14 Απριλίου 2013 @ 00:00

Κυριακή, 14 Απριλίου 2013, 10:00 π.μ.
Πεδίο του Άρεως

Η INTERAMERICAN στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΚΕ «Πράξεις Ζωής» και με αφορμή τη διεθνή εθελοντική καμπάνια «Let’s do it!», οργανώνει την Κυριακή, 14 Απριλίου περιβαλλοντική δράση στο Πεδίο του Άρεως. Η δράση, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη ΜΚΟ «Ελλάδα Καθαρή» και  την Περιφέρεια Αττικής, περιλαμβάνει φύτευση στα παρτέρια, ξύσιμο και βάψιμο των ξύλινων καθισμάτων και καθαρισμό της γύρω περιοχής.

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή στις 10:00 π.μ. σε αυτή την εξόρμηση ανάπλασης του πάρκου, που αποτελεί πνεύμονα πρασίνου και χώρο περιπάτου για πλήθος κατοίκων του κέντρου Αθήνας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για οργανωτικούς λόγους, παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή με e-mail στη διεύθυνση (eleftheriouch@interamerican.gr) με θέμα ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ αναγράφοντας ονοματεπώνυμο και αριθμό συμμετεχόντων.

Παρακαλούμε όπως βρείτε συνημμένα το πρόγραμμα και τις οδηγίες πρόσβασης στην περιοχή.

Details

Date:
14 Απριλίου 2013
Time:
00:00