Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

6η Building Green Expo | Δόμηση – Ενέργεια – Περιβάλλον

4 Οκτωβρίου 2013 @ 00:00 - 6 Οκτωβρίου 2013 @ 00:00

6%ce%b7-building-green-expo-%ce%b4%cf%8c%ce%bc%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b5%ce%bd%ce%ad%cf%81%ce%b3%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%b2%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%bd
 4-6 Οκτωβρίου 2013
M.E.C. EXPO CENTER, Παιανία Αττικής


Προετοιμαστείτε για την 6η Building Green!

Πιστή στο ραντεβού της η έκθεση Building Green έρχεται πάλι στο προσκήνιο. Μέσα από μακρόχρονη πορεία και με τη συνεργασία των κορυφαίων ελληνικών και διεθνών φορέων και επαγγελματιών στον χώρο της Πράσινης Δόμησης και της Ενεργειακής Αναβάθμισης, η Shape Expo Management διοργανώνει τη σημαντικότερη συνάντηση επαγγελματιών και κοινού στον κλάδο.

Στις 4-6 Οκτωβρίου 2013, στο M.E.C. EXPO CENTER στην Παιανία Αττικής, η καρδιά του Πράσινου Κτιρίου και της Ενεργειακή Αναβάθμισης θα χτυπάει στη σημαντικότερη συνάντηση των επαγγελματιών.

Με το βλέμμα στο τελικό καταναλωτή
Στην Building Green Expo 2013, οι σημαντικότερες επιχειρήσεις της βιομηχανίας της δόμησης και της ενεργειακής αποδοτικότητας υποδέχονται κοινό και επαγγελματίες και παρουσιάζουν τα νέα, πρωτοποριακά και καινοτόμα προϊόντα τους.                               

Για ακόμη μία χρονιά το Πράσινο, Έξυπνο και Ενεργειακά Αποδοτικό και φιλικό προς τον χρήστη και το περιβάλλον Κτίριο έρχεται στο προσκήνιο και ολόκληρη η γκάμα προϊόντων, υλικών, υπηρεσιών και επαγγελματιών δίνει το παρόν στο προγραμματισμένο μεγάλο ετήσιο ραντεβού.

Ιδιαίτερα φέτος, η Building Green Expo στοχεύει να στρέψει την προσοχή των επαγγελματιών του ευρύτερου κλάδου στον ίδιο τον καταναλωτή, επιδιώκοντας να διερευνήσει, να προτείνει και να αξιοποιήσει λύσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες του για την πράσινη ανάπτυξη και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Πάρτε μέρος!                                                       
Παρέχοντας όλα τα απαραίτητα εργαλεία της πλατφόρμας επικοινωνίας του Building Green (Magazine-News Letter-Market Guide-Events) που μιλούν απευθείας στην αγορά και εξασφαλίζουν τους τρόπους και τα μέσα για την προώθηση και προβολή των εργασιών, η Building Green Expo 2013 αποτελεί για ακόμη μα φορά γεγονός σταθμό για τους επαγγελματίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης www.buildinggreenexpo.gr.

Για ενοικίαση χώρων, δηλώσεις επαγγελματικής συμμετοχής και συμμετοχής στον κύκλο των επιστημονικών εργασιών επικοινωνήστε μαζί μας:

Γιάννης Μπαρμπαγεωργόπουλος
Sales Representative
G.Barbageorgopoulos@shape.com.gr |  κ. 697 283 2020

Κατερίνα Καρβουνάκη
Sales Support
salessupport@shape.com.gr | τ. 210 272 3628

Για γενικές πληροφορίες και προεγγραφές:
events@shape.com.gr | τ. 210 279 6459

Λεπτομέρειες

Αρχή:
4 Οκτωβρίου 2013 @ 00:00
Τέλος:
6 Οκτωβρίου 2013 @ 00:00