Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

HR in Action 2013

4 Ιουλίου 2013 @ 00:00

hr-in-action-2013
Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2013
Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς


Πρακτικές / Πολιτικές / Ενέργειες / Δράσεις / Πρωτοβουλίες

Με θετική διάθεση, αισιοδοξία αλλά και καινοτόμα επιχειρήματα από τον κλάδο Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Για άλλη μία χρονιά δίνουμε βήμα και φωνή στις καλές πρακτικές που εφαρμόζουν τα τμήματα HR. Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε η περσινή διοργάνωση, με περισσότερους από 230 συνέδρους και 33 case studies, το HR in Action επιστρέφει και πάλι!

Αυτή τη φορά νέες πρακτικές, πολιτικές, ενέργειες και πρωτοβουλίες από τα τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού ανατρέπουν το αρνητικό κλίμα και αποτελούν πηγή έμπνευσης και καινοτομίας!

Το συνέδριο
Το μοναδικό στην Ελλάδα περιοδικό για τη Διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού, το HR Professional, αναλαμβάνει και φέτος την πρωτοβουλία να αναδείξει τη θετική πλευρά του εργασιακού περιβάλλοντος, όπως αυτή διαμορφώνεται άριστα από τους ειδικούς. Οι Έλληνες practitioners του HR γίνονται και πάλι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές.

Με case studies, inspirational presentations και ουσιαστικό networking η επικοινωνία, η προβολή και η ανάδειξη μίας άλλης επιχειρηματικής πραγματικότητας με επιχειρήματα, τίθεται ως ο απόλυτος οδηγός του συνεδρίου.

Μία ημέρα όπου η ελληνική κοινότητα του HR έχει μία σημαντική ευκαιρία να λάβει θετικά μηνύματα, να πάρει ιδέες, να ενημερωθεί και να ανταλλάξει γνώσεις και απόψεις.

Ο τρόπος

Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν για άλλη μία χρονιά με τον πλέον σύγχρονο, αποτελεσματικό και μινιμαλιστικό τρόπο: το Pecha Kucha. Ο βασικός και απαράβατος κανόνας του είναι ότι ο κάθε ομιλητής έχει στη διάθεσή του 20 slides x 20 δευτερόλεπτα το καθένα (συνολικός χρόνος παρουσίασης 6 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα).

Με αυτό τον τρόπο διευρύνεται σημαντικά η δυνατότητα να φιλοξενηθούν πολλά case studies, ενώ το περιεχόμενο τους εξαιτίας του μικρού χρόνου που έχει στη διάθεσή του ο ομιλητής, επικεντρώνεται στην ουσία και μόνο.

Σε ποιους απευθύνεται
Το περιεχόμενο διαμορφώνεται αποκλειστικά από το HR. Έτσι, οι καλύτεροι αποδέκτες δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι από τα στελέχη των Διευθύνσεων Ανθρώπινου Δυναμικού:
  •     HR Directors
  •     HR Managers
  •     Heads of HR Operations, Systems, Processes
  •     HR Technology and Software Managers
  •     HR Business Partners
  •     Talent Managers.
Η EuroCharity είναι Χορηγός Επικοινωνίας του συνεδρίου και ο κ. Μιχάλης Σπανός, Διευθύνων Εταίρος της EuroCharity, θα συμμετάσχει ως ομιλητής.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
4 Ιουλίου 2013
Ώρα:
00:00