Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η EuroCharity διοργανώνει το Sustainability Forum 2013

4 Οκτωβρίου 2013 @ 00:00

sustainability-forum-2013
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013
Εγκαταστάσεις ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, Αθήνα

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η EuroCharity διοργανώνει το Sustainability Forum, ένα μοναδικό event για την αειφορία. Το Sustainability Forum 2013 – A training, networking and professional development event, θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου 2013, στις εγκαταστάσεις του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece.

Πρόκειται για ένα πολυθεματικό εκπαιδευτικό Forum στο οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν και να έρθουν σε επαφή με διεθνούς φήμης ομιλητές και ειδικούς σε θέματα αειφορίας. Το Forum θα αποτελείται και φέτος από εξειδικευμένα εργαστήρια (workshops) που αποσκοπούν στη στοχευμένη κατάρτιση των συμμετεχόντων αλλά και στη δικτύωσή τους με στελέχη ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων και εκπροσώπων διεθνών οργανισμών.

Τα εργαστήρια θα επικεντρωθούν στα παρακάτω θέματα: νέο υπό διαμόρφωση πλαίσιο GRI-G4, διασφάλιση απολογισμών, βασικές αρχές της ΕΚΕ και της αειφορίας, το νομικό πλαίσιο γύρω από την αειφορία, πιστοποιήσεις, οι προκλήσεις στην αγορά άνθρακα, ηγεσία, επιχειρήσεις και εκπαιδευτικοί οργανισμοί, κ.ά.

Οι εκπαιδευτές μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν:
  • Δρ. Bruce Piasecki, President & Founder, AHC Group Inc.
  • Laura Espinach, Reporting Framework Coordinator, Global Reporting Initiative.
  • Sharon Jackson, Founder & Director, ESA.
  • Joris-Johann Lenssen, Programmes Director, The Academy of Business in Society (ABIS).
Το Sustainability Forum 2013 απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με την αειφορία, όπως sustainability/CSR managers, HR managers, marketing managers, ειδικούς επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, περιβαλλοντολόγους, μηχανικούς περιβάλλοντος, environmental risk managers, quality assurance specialists, μηχανικούς ΙΤ, νομικούς, επενδυτές, στελέχη MKO, φοιτητές κ.ά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Forum, επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://sustainabilityforum.gr/.

Χρήσιμες πληροφορίες
  •  Λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων ανά workshop, τηρείται σειρά προτεραιότητας.
  • Για χορηγικές δυνατότητες επικοινωνήστε με τον κ. Γιώργο Τσιακαλάκη (τηλ.: 210 927 1118, E-mail: george.tsiakalakis@eurocharity.org).
  • Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.
  • Το κόστος συμμετοχής μπορεί να καλυφθεί από το ΛΑΕΚ/ΟΑΕΔ.
Υποστηρικτής: Συμβούλιο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη ΣΕΒ.
Carbon Neutral Partner: Green Evolution.
Web Partner: Think +.
Χορηγός Εικαστικής Επιμέλειας: Greenmind Advertising.
Χορηγός Εκτύπωσης: PressiousArvanitidis.
Χορηγοί Επικοινωνίας: Kathimerini English Edition, Κέρδος, Direction Εκδοτικός Οργανισμός, CSR Review, csrnews.gr, Marketing Week, Daily Fax, Plant Management,  HR Professional.
     

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
4 Οκτωβρίου 2013
Ώρα:
00:00
Κατηγορία Εκδήλωση: