Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

7th Corporate Communication Conference

17 Οκτωβρίου 2013 @ 00:00

7th-corporate-communication-conferenceΠροσθέτοντας υπεραξία στην εταιρική επικοινωνία
New Ideas, cutting edge theories and excellent case studies for 2014 and beyond

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013
Marousi Plaza
http://corpcom.boussiasconferences.gr/

Για 7η συνεχή χρονιά, το Marketing Week διοργανώνει το μεγαλύτερο συνέδριο για το χώρο της Εταιρικής Επικοινωνίας. Το Corporate Communication Conference επιστρέφει στις 17 Οκτωβρίου 2013 με νέες ιδέες, σύγχρονες θεωρίες και εξαιρετικά case studies, που σκοπό έχουν να προσθέσουν πολύτιμη αξία στην Εταιρική Επικοινωνία επιχειρήσεων και οργανισμών, να διευρύνουν το πεδίο αναζήτησης και να ενισχύσουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των επαγγελματιών του κλάδου.

Έρευνα: The Chief Communication Officer and the C-Suite
Ingmar de Gooijer, Director Communications, MedTech Europe, Board Member EACD
Η European Association of Communication Directors, EACD, ολοκλήρωσε πρόσφατα την έρευνα «The Chief Communication Officer and the C-Suite», σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ και την εταιρεία Russell Reynolds Associates. Το φιλόδοξο αυτό ερευνητικό project εξετάζει το ρόλο των Chief Communication Officers στο πλαίσιο των Διοικητικών Συμβουλίων των επιχειρήσεων. Η έρευνα κινείται σε δύο άξονες: Ο πρώτος αφορά στην απάντηση σε ερωτήματα που έχουν να κάνουν με το κατά πόσον και σε ποιό βαθμό οι επιχειρήσεις σήμερα εξασφαλίζουν C-Suite θέση για τους CCOs. Ο δεύτερος άξονας αφορά στην αποτύπωση των δεξιοτήτων και εφοδίων που ο CCO οφείλει να κατέχει ώστε να αποκτήσει τη θέση στο ΔΣ της εταιρείας, σύμφωνα με τους Chief Executive Officers. Με το φιλόδοξο αυτό ερευνητικό project, η EACD συμμετέχει στον διάλογο γύρω από την ενίσχυση του ρόλου και της επιροής του CCO στο πλαίσιο των σύγχρονων οργανισμών.

«With a little help from my friends!»: Αναπτύσσοντας νέες μορφές stakeholder relations
Truus Huisman Director Global Issues, Crises and Stakeholders Management, Unilever
 Στον υπερ-συνδεδεμένο, ταχύτατο κόσμο των social media, οι σχέσεις με παραδοσιακούς stakeholders, όπως μετόχους, υπαλλήλους και άλλες επιχειρήσεις, δεν επαρκούν για να προσφέρουν ουσιώδης και με νόημα λύσεις σε ζητήματα που προκύπτουν από το περίπλοκο, αβέβαιο και ασαφές σημερινό περιβάλλον. Χρειαζόμαστε ένα πιο ισχυρό, περισσότερο ευέλικτο και πολυδιάστατο πλέγμα συμμετόχων, που θα επιτρέψει στους οργανισμούς να είναι επιτυχημένοι. Απαιτείται δραματική αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τις σχέσεις με τους stakeholders, στην οργάνωση που χρειάζεται και στις παραμέτρους που θα καθορίσουν την επιτυχία. Πρόσφατη έρευνα της Brunswick έδειξε ότι παρόλο που αναγνωρίζουν τη συγκεκριμένη αναγκαιότητα, οι περισσότερες εταιρείες δυσκολεύονται ακόμη να την εφαρμόσουν. Ποιά είναι τα καλά και διδακτικά case studies, πως μπορούν να αποφευχθούν οι παγίδες και, κοιτώντας στο μέλλον, τί πρέπει να κάνουμε διαφορετικά;

Communication Strategy: Ensuring Seamless Issues Management
Jackie Brock-Doyle OBE, CEO Good Relations Group, former Director Communications and Public Affairs, London 2012 Olympic Games.

Το όνομά της συμπεριλαμβάνεται στη λίστα «Influence 100» του Holmes Report, μια λίστα που αφορά στους πιο ισχυρούς και με τη μεγαλύτερη επιροή επαγγελματίες της Επικοινωνίας παγκοσμίως. Η Jackie Brock-Doyle είναι σήμερα ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα, ηγετικά ονόματα του χώρου της Εταιρικής Επικοινωνίας στη Μ. Βρετανία αλλά και παγκόσμια, έχοντας διατελέσει Director Communications & Public Affairs των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου 2012. Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας σε Communications & Marketing, η J. Doyle έχει σχεδιάσει και διευθύνει προγράμματα Marketing, Επικοινωνίας, Μέσων και Χορηγιών για μερικά από τα μεγαλύτερα brands και events ανά τον κόσμο, όπως Visa International, Sydney 2000 Olympic Games, 2002 Manchester Commonwealth Games, Coca Cola, Samsung, Mars και φυσικά London 2012. Η Jackie Brock-Doyle μοιράζεται το απόσταγμα της εμπειρίας αυτής, ευθυγραμμίζοντας την Εταιρική Στρατηγική με το proactive thinking του επιτυχημένου Issues Management.

Roundtable Live Discussions!


Για πρώτη φορά, το Συνέδριο Εταιρικής Επικοινωνίας προχωρά σε μια διαφορετική προσέγγιση των βασικότερων ζητημάτων και προβληματισμών που απασχολούν σήμερα τον κλάδο, εμπλέκοντας δημιουργικά όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, μια σειρά από καταξιωμένες εταιρείες Δημοσίων Σχέσεων «τολμούν» και βάζουν στο ίδιο τραπέζι τόσο τη δική τους προσέγγιση, όσο και αυτή των διαφημιζόμενων και συνεργατών τους, επιδιώκοντας τον ουσιαστικά εποικοδομητικό διάλογο και την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων. Οι συζητήσεις αυτές θα διεξαχθούν ζωντανά μπροστά στο κοινό του Συνεδρίου και θα είναι διάρκειας 30 λεπτών έκαστη. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να κάνει παρεμβάσεις και να θέτει ερωτήματα, με στόχο τη δημιουργία μιας διαδραστικής εμπειρίας.
  • Advocate/Burson-Marsteller «The Power of Purpose». Συντονίζει: Μαρία Λαζαρίμου, Διευθύνουσα Σύμβουλος
  • Communication Effect «Πέρα από την κρίση: νέες υπηρεσίες, προκλήσεις, καινοτομία». Συντονίζει: Στάθης Χαϊκάλης, Διευθύνων Σύμβουλος
  • Ikon Porter Novelli «Ο ρόλος του PR στην Ελλάδα της κρίσης». Συντονίζει: Έλια Λιατάκη, Διευθύνουσα Σύμβουλος
  • Aia Relate «Digital + PR… Happily Ever After» Συντονίζει: Κώστας Παναγάκης, Γενικός Διευθυντής
  • Weber Shandwick «Corporate Comms στην εποχή των Digital Advocates». Συντονίζει: Χριστίνα Κουτρουμάνου, Senior Manager Corporate Communications
Ταυτότητα του Συνεδρίου
Το 7ο Συνέδριο Εταιρικής Επικοινωνίας έχει σχεδιαστεί για την ενδυνάμωση των ενεργειών ολικής επικοινωνίας ως άξονα στρατηγικής σημασίας για την αποτελεσματικότητα των σύγχρονων επιχειρήσεων. Η εκδήλωση, στοχευμένη ειδικά για να πληροί τις ανάγκες των σύγχρονων επικοινωνιολόγων, αποτελεί το ετήσιο σημείο συνάντησής τους. Στο φετινό συνέδριο οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ουσιαστική γνώση και να εκτεθούν σε τρόπους και εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο επαγγελματίας του marketing, του corporate communication, του internal communication και των public relations.  

Το κοινό του Συνεδρίου
Το Συνέδριο απευθύνεται σε όλα τα Ανώτατα και Ανώτερα Στελέχη που φέρουν την ευθύνη για να επικοινωνήσουν – εσωτερικά και εξωτερικά – τη στρατηγική της εταιρείας τους. Το Συνέδριο συγκεκριμένα απευθύνεται σε: ● Προέδρους, Διευθύνοντες Συμβούλους και Γενικούς Διευθυντές ● Στελέχη Corporate Communication, Corporate Affairs & Public Affairs ● Στελέχη Δημοσίων Σχέσεων, Επενδυτικών Σχέσεων & Media Relations ● Στελέχη Ανθρωπίνου Δυναμικού & Εσωτερικής Επικοινωνίας.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
17 Οκτωβρίου 2013
Ώρα:
00:00