Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Βραβεία Ανθρώπινου Δυναμικού 2014

31 Οκτωβρίου 2013 @ 00:00 - 1 Νοεμβρίου 2013 @ 00:00

%cf%83%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%b5%cf%87%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-internetq-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%b2%ce%ac%ce%bd%ce%b5

31 Οκτώβριου-1 Νοεμβρίου 2013
Γραφεία KPMG, Αγ. Παρασκευή


Οφέλη
Τα Βραβεία Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG στην Ελλάδα επιβραβεύουν τις εταιρείες που επιδεικνύουν σημαντικές πρωτοβουλίες στο χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Οι εταιρείες που συμμετέχουν έχουν την ευκαιρία να προβάλουν τις δραστηριότητές τους στο χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού και να επιδείξουν το ανθρώπινο πρόσωπό τους, διαγωνιζόμενες στη βάση μίας απλής, αξιοκρατικής και αυστηρά εμπιστευτικής διαδικασίας. Κοινό στόχο όλων αποτελεί η ανάπτυξη καινοτόμων συστημάτων ανθρώπινου δυναμικού στο ελληνικό επιχειρηματικό τοπίο.

Η βράβευση στο διαγωνισμό αυτό αποφέρει στις νικήτριες εταιρείες μεγάλη αναγνώριση, τόσο μέσα στον ίδιο τον οργανισμό τους όσο και στον ευρύτερο χώρο του ανθρώπινου δυναμικού. Η δημοσιότητα που δίνεται στα Βραβεία Ανθρώπινου Δυναμικού και η προβολή που αυτή συνεπάγεται για τους βραβευθέντες οργανισμούς, ενισχύει το σεβασμό και την αναγνώριση εκ μέρους των πελατών, των προμηθευτών και των εργαζομένων τους.

Από την άλλη μεριά, η επιβράβευση των προσπαθειών των στελεχών ανθρώπινου δυναμικού στις νικήτριες εταιρείες αποτελεί για τα στελέχη αυτά ένα επιπλέον κίνητρο για διαρκή βελτίωση της απόδοσής τους.

Τέλος, η κατάκτηση ενός Βραβείου Ανθρώπινου Δυναμικού δρα ως ενισχυτικός παράγοντας στην προσέλκυση των καλύτερων στελεχών, αφού οι νικήτριες εταιρείες αναγνωρίζονται από την αγορά ως πρότυπα στο χώρο του ανθρώπινου δυναμικού.

1η ημέρα – Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου
Ημερίδα/σεμινάριο εκπαίδευσης με business case analysis και presentation skills. Θα προηγηθεί το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας (30 Οκτωβρίου), networking cocktail στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας, με σκοπό τη γνωριμία των φοιτητών με τα στελέχη μας, καθώς και με τους εισηγητές και την κριτική επιτροπή.

2η ημέρα – Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου

Διεξαγωγή διαγωνισμού σε business case analysis, παρουσίαση στην κριτική επιτροπή,ανάδειξη νικήτριας ομάδας, γιορτή!
Η εκδήλωση (σεμινάριο και διαγωνισμός) θα υλοποιηθεί στα γραφεία της εταιρείας μας στην Αθήνα (Στρ. Τόμπρα 3, Αγία Παρασκευή).

Όροι Συμμετοχής
:
  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως μεγέθους ή κλάδου.
  • Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται από οποιοδήποτε μέλος του οργανισμού, εφόσον υπάρχει η έγκριση της γενικής διεύθυνσης ή του διευθυντή ανθρώπινου δυναμικού ή άλλου αρμόδιου διευθυντή της εταιρείας.
  • Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στις εταιρείες χορηγούς ή στις εταιρείες στις οποίες εργάζονται οι κριτές.
  • Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συνεργαστούν με την KPMG και τους κριτές και να παράσχουν οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία κριθεί απαραίτητη για τη συμμετοχή τους.
  • Η απόφαση των κριτών είναι οριστική και αμετάκλητη.
  • Οι υποψηφιότητες είναι εμπιστευτικές και θα ανακοινωθεί μόνο ο αριθμός των εταιρειών που συμμετείχαν και τα ονόματα των τριών νικητών.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
31 Οκτωβρίου 2013 @ 00:00
Τέλος:
1 Νοεμβρίου 2013 @ 00:00