Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Συναυλία της Λαϊκής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης» με εισιτήριο τρόφιμα για τους άστεγους και άπορους

5 Οκτωβρίου 2013 @ 00:00

%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b1%cf%85%ce%bb%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bb%ce%b1%cf%8a%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%bf%cf%81%cf%87%ce%ae%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%82-%ce%bc%ce%af%ce%ba%ce%b7%cf%82

Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2013, 20:00

Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου

Η INTERAMERICAN συμπράττει με τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και το Θέατρο Ελληνικών Χορών «Δόρα Στράτου» σε μια πρωτοβουλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με οργάνωση συναυλίας για τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας υπέρ των απόρων και αστέγων, που θα αποδοθούν στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Το Σάββατο, 5 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ, αυτοί που θα βρεθούν στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, θα ακολουθήσουν το μουσικό οδοιπορικό στους τόπους που έζησε ο Μίκης Θεοδωράκης, με τραγούδια από το Βυζάντιο έως τον 20ο αιώνα και με τα λαϊκά και λυρικά τραγούδια του κορυφαίου Έλληνα μουσικοσυνθέτη. Συμμετέχουν οι ερμηνευτές Λάκης Χαλκιάς, Βασίλης Λέκκας, η Παραδοσιακή Ορχήστρα Χρήστου Τσιαμούλη και η Καίτη Κουλλιά. Στον δρόμο της μουσικής παράστασης οδηγός θα είναι η Άννα Φόνσου, με τον Μίκη Θεοδωράκη παρόντα και τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς.

Αντί εισιτηρίου, όσοι προσέλθουν μπορούν να καταθέσουν τη συμπαράστασή τους στους συνανθρώπους που δοκιμάζονται από τη φτώχεια με ένα πακέτο ρύζι, μακαρόνια, όσπρια ή γάλα κονσέρβας. Σημειώνεται ότι πέρυσι, η INTERAMERICAN, η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και ένα θερμό κοινό ενεργών πολιτών, στον ίδιο χώρο, είχαν συγκεντρώσει ένα τόνο τροφίμων, που είχε αποδοθεί στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων.


Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
5 Οκτωβρίου 2013
Ώρα:
00:00