Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Workshop & Forum με θέμα: «Kings & KingMakers: Your New Sense of Purpose»

21 Οκτωβρίου 2013 @ 00:00

 Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013
Ξενοδοχείο Πεντελικόν, Κηφισιά

Τη Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013, το CEO Clubs διοργανώνει Workshop & Forum στο ξενοδοχείο Πεντελικόν, με θέμα: «Kings & KingMakers» απευθυνόμενο στους CEOs και τα στελέχη των ομάδων τους.

Κεντρικός ομιλητής είναι ο διεθνούς εμβέλειας ειδικός σε θέματα coaching Hendre Coetzee, Global Executive Coach και Ιδρυτής του Center for Advanced Coaching. Ο Hendre Coetzee ο παγκοσμίου φήμης «δάσκαλος» των Master Coaches, εκπαιδεύει ηγέτες στο πως να χρησιμοποιούν εργαλεία της επιστήμης αυτής ώστε να επιτυγχάνουν τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα σε ατομικό και εταιρικό επίπεδο. Διαθέτει εμπειρία 20 ετών στον τομέα αυτόν και έχει ασχοληθεί με μεγάλη επιτυχία τόσο με συγχωνεύσεις μεγάλων εταιρειών όσο και με την βελτιστοποίηση εκπαιδευτικών τακτικών για High Performing Traders του NYSE και του NASDAQ. Κάποιες από τις σημαντικότερες εταιρίες που έχει συνεργαστεί είναι η Disney, ESPN, API, Estee Lauder, Revlon, FedEx, New York Life, World Vision και άλλοι.   

Σε ένα ραγδαία εξελισσόμενο περιβάλλον, όπως είναι το σημερινό,  που κάθε ηγέτης συναντά στο δρόμο του πρωτόγνωρες προκλήσεις,  το coaching μπορεί να αποφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανάπτυξη των ιδιαίτερων ηγετικών προσόντων που απαιτούνται. Πολλοί είναι οι οργανισμοί σήμερα που χρησιμοποιούν το coaching για να ευθυγραμμίζουν ομάδες, να αναπτύξουν το ανθρώπινο δυναμικό τους και τους μελλοντικούς ηγέτες τους, να κάνουν πιο δεκτικούς τους ανθρώπους τους στην αλλαγή, να βελτιώσουν διαπροσωπικές σχέσεις, κ.ά. Το coaching σε αυτές τις εποχές αποτελεί σημαντικό εργαλείο για την ηγεσία, έτσι ώστε να γίνει η στρατηγική της επιχείρησης έργο και οι στόχοι αποτελέσματα! Όλοι οι ηγέτες λοιπόν, πρέπει να κατέχουν δεξιότητες coaching ως βασικό συστατικό του ηγετικού τους δυναμικού. Οι ηγέτες που χρησιμοποιούν με συνέπεια τις δεξιότητες αυτές έχουν πιο αποτελεσματικές ομάδες και πετυχαίνουν υψηλότερη δέσμευση των ανθρώπων τους και εν τέλει, καλύτερα αποτελέσματα. Οι οργανισμοί δε με κουλτούρα coaching, κρατούν σε υψηλά επίπεδα το ηθικό και την ικανοποίηση των ανθρώπων τους, διασφαλίζουν τη καλύτερη σχέση με τους πελάτες τους καθώς και την υψηλότερη παραγωγικότητα. Γι’ αυτές τις τόσο σημαντικές  ικανότητες του coaching καθώς και για το πώς μπορούν να εφαρμοστούν καλύτερα, θα μας μιλήσει ο Hendre Coetzee το πρωί στο CEO Workshop με θέμα: «The Coach Approach to Leadership – Conversations for Success».

Το απόγευμα θα ακολουθήσει Forum με θέμα «Kings & KingMakers: Your New Sense of Purpose» στο οποίο θα λάβουν μέρος CEOs μαζί με τις διοικητικές τους ομάδες.

Η συμμετοχή στο forum υπόσχεται μια νέα αίσθηση σκοπού για τον σημερινό ηγέτη,  μέσα από:

  • το μετασχηματισμό του ηγετικού του  στυλ του ώστε να συμπεριλάβει  την πανίσχυρη ικανότητα του KingMaking
  • την επιλογή και ανάπτυξη  ισχυρών ηγετών, οι οποίοι μπορούν να δεσμευθούν στην αλλαγή  και να συνεισφέρουν  στα αποτελέσματα της επιχείρησης
  • το σχεδιασμό  πλαισίων για την ανάπτυξη αποτελεσματικών ομάδων 
Θα ακολουθήσει συζήτηση σε πάνελ ομιλητών που συμμετέχουν: ο Γιώργος Στάσης, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ENEL Green Power, η Μαρίκα Λάμπρου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της SingularLogic και ο Giuseppe Zorgno, Διευθύνων Σύμβουλος της AIG Hellas και οι οποίοι θα μοιραστούν με τους παρευρισκόμενους τις απόψεις τους και εμπειρίες τους αναφορικά με τις προκλήσεις και ευκαιρίες που μπορεί να  έχουν σήμερα ως ηγέτες εφαρμόζοντας το μοντέλο του KingMaker.
———————————————————————————————————-
Χρυσοί Χορηγοί είναι οι: iSquare, Valeant-PharmaSwiss, TNT, Cisco, Carlson Wagonlit, Chivas, Ernst & Young, Mythos Brewery, SARGIA Partners, NJV Athens Plaza, Bravo, Mars Hellas, Swarovski, Goldair Handling.
Ασημένιοι Χορηγοί είναι οι: Kosmocar-Audi, Johnson & Johnson, b2b solutions, papaermask
Χορηγός Εκδήλωσης είναι: AIG
Χορηγοί επικοινωνίας είναι: η εφημερίδα Ναυτεμπορική, το portal naftemporiki.gr, το ημερήσιο ηλεκτρονικό δελτίο DailyFax και το καθημερινό ηλεκτρονικό newsletter NetFax, το δημιναίο περιοδικό Intelligent Life, το Εthos Media, Money Conferences και το μηνιαίο περιοδικό Χρήμα.

Το CEO Clubs Greece ιδρύθηκε ως ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, τον Σεπτέμβριο του 2009 και αποτελεί παράρτημα του CEO Clubs Int’l που λειτουργεί εδώ και 35 χρόνια ως ένα από τα μεγαλύτερα business clubs παγκοσμίως, με πάνω από 8,000 μέλη. Το Club είναι ένας μαθησιακός οργανισμός, με σκοπό να προσφέρει στους ηγέτες της αγοράς ένα μοναδικό περιβάλλον γνώσης και συνεργασίας ώστε να βελτιώσουν την ποιότητα και την κερδοφορία των εταιριών τους. Μέσα από τα Forums και τα Circles τα οποία διοργανώνει, καθώς και τις επιχειρηματικές αποστολές σε ΗΠΑ, Κίνα, Ινδία και Μέση Ανατολή, καλλιεργεί την γνώση, την ουσιαστική δικτύωση και προάγει την εξωστρέφεια με αποτέλεσμα να αποτελεί τον κύριο πόλο έλξης των ηγετών που διαρκώς επιδιώκουν την βελτίωση και την αριστεία μέσω της ανταλλαγής γνώσης και εμπειρίας. Το CEO Clubs Greece αποτελεί τη βάση για την ανάπτυξη του CEO Clubs Int’l στην ΝΑ Ευρώπη.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
21 Οκτωβρίου 2013
Ώρα:
00:00