Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

11ο ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

18 Νοεμβρίου 2013 @ 00:00

11%ce%bf-%ce%b5%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%b9%ce%bf-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%b4%cf%81%ce%b9%ce%bf-%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%ba
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013
Ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει το 11ο ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με θέμα: «Η ΕΚΕ στο Προσκήνιο: Επανασχεδιάζοντας το Μέλλον» που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Νοεμβρίου 2013, στο ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott.

Στο ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον του σήμερα, οι εταιρείες καλούνται να σκέφτονται με πρωτοποριακό τρόπο για να δημιουργήσουν ευκαιρίες και μια βιώσιμη οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική αξία. Η τρέχουσα οικονομική και κοινωνική κρίση έφερε στο προσκήνιο την ανάγκη να αναθεωρηθούν τα επιχειρηματικά μοντέλα. Δυναμικές ηγεσίες με πρωτοποριακές συνεργασίες θα δημιουργήσουν την επιχείρηση του μέλλοντος.

Το φετινό συνέδριο θα προσφέρει την ευκαιρία για συμμετοχή σε παραγωγική συζήτηση σχετικά με τις νέες τάσεις στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, στην Ελλάδα και παγκοσμίως, οι οποίες επαναπροσδιορίζουν τις εταιρικές προσεγγίσεις στην επεξεργασία των προγραμμάτων, των μηνυμάτων, και των αποτελεσμάτων. Η καινοτομία στις στρατηγικές ΕΚΕ γίνεται εμφανέστερη, και απαραίτητη. Η ανάπτυξη – σε μία οικονομία που βρίσκεται σε ύφεση – είναι στο επίκεντρο. Η δημιουργία Εθνικού προγράμματος δράσης με σκοπό την ευθυγράμμιση των προγραμμάτων της ΕΚΕ με τις εθνικές προτεραιότητες και στόχους για το 2020 θα είναι το εργαλείο για την ενίσχυση των πολλαπλασίων ωφελειών για όλους τους συμμέτοχους.

Η καινοτομία κατά τη διάρκεια του συνεδρίου είναι η παρουσίαση μιας αγοράς καλών πρακτικών (CSR Marketplace), όπου εταιρίες θα παρουσιάσουν συγκεκριμένες πρακτικές ΕΚΕ ενισχύοντας έτσι το διάλογο μεταξύ των συνέδρων για την ευρύτερη διάδοση των πρακτικών και αποτελεσμάτων τους. Το συνέδριο «Η ΕΚΕ στο Προσκήνιο: Επανασχεδιάζοντας το Μέλλον» σας τοποθετεί στο κέντρο της συζήτησης και σας παρέχει τις πληροφορίες ώστε η ΕΚΕ να γίνει σημαντική ως ιδέα, επιτυχέστερη στην πραγματοποίηση της και πολυτιμότερη για τους απλούς ανθρώπους, τις επιχειρήσεις και τη χώρα μας.

Ακολουθήστε μας!

Χτίστε μια καλύτερη επιχείρηση. Χτίστε μια καλύτερη Ελλάδα.

Παρακαλούμε όπως βρείτε παρακάτω:

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
18 Νοεμβρίου 2013
Ώρα:
00:00