Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εnvironmental Αwards 2014

18 Δεκεμβρίου 2013 @ 00:00

%ce%b5nvironmental-%ce%b1wards-2014
Η διοργάνωση που επιβραβεύει και αναδεικνύει τις καλύτερες
πρακτικές για το περιβάλλον και την αειφορία

Tελετή απονομής των βραβείων:
18 Δεκεμβρίου 2013

Για 2η χρονιά τα Environmental Awards έρχονται να αξιολογήσουν, να επιβραβεύσουν και να αναδείξουν βέλτιστες πρακτικές, διαδικασίες και πρωτοβουλίες για την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφορία από επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς που υποστηρίζουν έμπρακτα ότι η λήψη μέτρων είναι σίγουρη επένδυση για το μέλλον. Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων θα πραγματοποιηθεί από ανεξάρτητη, έγκριτη κριτική επιτροπή μεταξύ των οποίων βρίσκονται διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί και εκπρόσωποι επαγγελματικών φορέων.

Τα Environmental Awards 2014 χωρίζονται σε 2 πυλώνες: Ο πρώτος αφορά επιχειρήσεις ή οργανισμούς που έχουν εφαρμόσει επιτυχημένες πρακτικές ή έχουν εγκαταστήσει τεχνολογίες για την αποτελεσματική αξιοποίηση ή διαχείριση των αποβλήτων τους ή εφαρμόζουν τις αρχές της αειφορίας σε όλο το εύρος της παραγωγής και της λειτουργίας τους. Ο δεύτερος αφορά Δημόσιους Οργανισμούς και Φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης ή Συμπράκτες τους για την αξιοποίηση διαδικασιών και πρωτοβουλιών με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και την ποιότητα ζωής. Σε κάθε πυλώνα υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες βραβείων, με αρκετές νέες hot κατηγορίες, στις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για να βραβευθούν.

Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες, οι στόχοι, η διαδικασία αξιολόγησης, οι κατηγορίες των βραβείων και η αίτηση συμμετοχής στο: www.environmentalawards.gr.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
18 Δεκεμβρίου 2013
Ώρα:
00:00