Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

H PressiousArvanitidis συμμετέχει στο Συνέδριο «Made in Greece» έχοντας παρουσίαση με θέμα: «FSC®: Τα τρία σημαντικότερα γράμματα του διεθνούς αλφαβήτου»

29 Νοεμβρίου 2013 @ 00:00 - 1 Δεκεμβρίου 2013 @ 00:00

Το τριήμερο 29 Νοεμβρίου – 1η Δεκεμβρίου 2013, η PressiousArvanitidis πρόκειται να συμμετάσχει στο Συνέδριο Εξαγωγών & Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Εξωστρέφειας με τίτλο «Made in Greece» που θα διεξαχθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo.

Στόχος της Έκθεσης είναι η συνολική ενημέρωση των επισκεπτών, των εν δυνάμει εξαγωγέων, αλλά και των ήδη εξαγωγικών επιχειρήσεων για θέματα branding, marketing, μεταφοράς, συσκευασίας, εκτυπώσεων, πιστοποιήσεων, συμβουλευτικών υπηρεσιών εξαγωγών, επιδοτήσεων και ασφάλισης εξαγωγών.

Παράλληλα με το Συνέδριο Εξαγωγών, περισσότερες από 100 καταξιωμένες επιχειρήσεις παροχής υποστήριξης της εξωστρέφειας, θα φιλοξενηθούν στην Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Εξωστρέφειας, η οποία θα διεξαχθεί στην αίθουσα 4 του Metropolitan Expo.

Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα, η εταιρεία μας θα πραγματοποιήσει μία παρουσίαση στην αίθουσα C2 του Συνεδριακού Κέντρου, με θέμα: «FSC®: Τα τρία σημαντικότερα γράμματα του διεθνούς αλφαβήτου».

Όλοι εμείς, οι άνθρωποι της PressiousArvanitidis, σας περιμένουμε στο περίπτερό μας, το οποίο θα βρίσκεται στη θέση Γ33
. Εκεί, θα έχουμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε περαιτέρω για τα πιστοποιημένα κατά FSC® έντυπα και συσκευασίες, τα οποία είναι η μοναδική λύση έντυπης επικοινωνίας που υποστηρίζει αποδεδειγμένα τις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης και αποτελούν μία πάγια πρακτική και επιλογή πολλών επιχειρήσεων και στις διεθνείς αγορές.

Για να κατεβάσετε ηλεκτρονικά την πρόσκλησή σας για την Made In Greece πατήστε εδώ.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
29 Νοεμβρίου 2013 @ 00:00
Τέλος:
1 Δεκεμβρίου 2013 @ 00:00