Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

7η Παναττική Αθλητική διοργάνωση Α.με.Α «Είμαστε όλοι νικητές»

3 Δεκεμβρίου 2013 @ 00:00

7%ce%b7-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b1%ce%b8%ce%bb%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b4%ce%b9%ce%bf%cf%81%ce%b3%ce%ac%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%ce%b1
Η 3η του Δεκέμβρη είναι μια ξεχωριστή  ημέρα αφιερωμένη στα Α.με.Α και στο πλαίσιο αυτό η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ», με την αιγίδα του Δήμο Περιστερίου,  διοργανώνει την 7η Παναττική Αθλητική διοργάνωση  για Α.με.Α.

Με την παρούσα επιστολή σας προσκαλούμε στην εκδήλωση, που έχει ιδιαίτερα ανθρώπινο χαρακτήρα, την Τρίτη, 3 Δεκέμβρη 2013, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Ανδρέας Παπανδρέου» (Τζων Κέννεντυ & Γιαννιτσών 81, Περιστέρι), στις 9:00 π.μ.

Άτομα με ειδικές ανάγκες από όλη την Αττική θα συμμετάσχουν σε αγωνίσματα και θα τιμηθούν για την προσπάθεια τους.

Στο πλαίσιο των αγώνων θα βραβευτούν ολυμπιονίκες, παραολυμπιονίκες και αθλητές. Τα αθλήματα τα οποία καλούνται να φέρουν σε πέρας οι συμμετέχοντες είναι:
  • Μπάσκετ (εκτέλεση βολών από μέση και κοντινή απόσταση)
  • Σκυταλοδρομία και
  • Τράβηγμα Σχοινιού
Θα δοθεί στα άτομα με ψυχικές διαταραχές και νοητική στέρηση η δυνατότητα συμμετοχής σε μία διοργάνωση η οποία θα τους επιτρέψει να αναδείξουν την συμμετοχή μέσα από την διαφορετικότητα τους.

Φόρος τιμής
Η Έδρα στο πλαίσιο των Παναττικών αγώνων Α.με.Α θα τιμήσει και αθλητές που δόξασαν τα ελληνικά χρώματα με τις επιδόσεις τους. Η παραολυμπιονίκης Βούλα Καντζά είναι μία από αυτούς. Επίσης ο Περιστεριώτης αθλητής και επί χρόνια αρχηγός της ομάδας μπάσκετ Γ.Σ.Περιστερίου, Αντώνης Μάντζαρης, θα τιμηθεί για το ήθος του και την πορεία του στο ελληνικό μπάσκετ.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Βασίλης Δρυμούσης.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
3 Δεκεμβρίου 2013
Ώρα:
00:00