Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Επαγγελματικές ευκαιρίες του μέλλοντος και ανάπτυξη επιχειρηματικού πνεύματος

27 Φεβρουαρίου 2014 @ 00:00

Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014, 17:00
εγκαταστάσεις εταιρίας TUI Hellas S.A.
Καρυάτιδων 16, Κάτω Κηφισιά

Το Ελληνο-Aμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Επιτροπή Leadership οργανώνει ένα κύκλο εκδηλώσεων με κεντρικό θέμα: Επαγγελματικές ευκαιρίες του μέλλοντος και ανάπτυξη επιχειρηματικού πνεύματος. Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην δεύτερη εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 17:00, στις εγκαταστάσεις της εταιρίας TUI Hellas SA, (Καρυάτιδων 16, Κάτω Κηφισιά).

Οι εκδηλώσεις αυτές απευθύνονται σε νέους ηλικίας από 17 – 22 ετών, (δηλαδή μαθητές τελευταίας τάξης Λυκείου και φοιτητές) παιδιά μελών του Επιμελητηρίου μας. Σκοπός αυτών των εκδηλώσεων είναι να ενημερωθούν οι νέοι μας, από κορυφαία Διευθυντικά στελέχη μέλη της Επιτροπής Ηγεσίας, για τις εξελίξεις, προκλήσεις και ευκαιρίες του μέλλοντος όσο αφορά επαγγελματικές σταδιοδρομίες και ταυτόχρονα να έχουν την δυνατότητα να θέσουν τους προβληματισμούς τους μέσα από ένα εποικοδομητικό διάλογο που θα πραγματοποιείται σε κάθε εκδήλωση. Στόχος του Επιμελητηρίου μας είναι να διευκολυνθούν τα νέα σήμερα άτομα στον προγραμματισμό του επαγγελματικού τους προσανατολισμού και παράλληλα να προωθηθεί σε αυτούς το επιχειρηματικό πνεύμα.  

Για την συμμετοχής στην εκδήλωση παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στο έντυπο συμμετοχής και να το αποστείλετε στο Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, Fax: 210 698.5686 ή e-mail: r.xidou@amcham.gr, μέχρι την Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014.

Παρακαλώ όπως βρείτε συνημμένο το πρόγραμμα και το έντυπο συμμετοχής  της εκδήλωσης.


Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
27 Φεβρουαρίου 2014
Ώρα:
00:00