Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ημέρα Καριέρας 2014

16 Μαΐου 2014 @ 00:00

16 Μαΐου 2014

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αποφοίτων του Προγράμματος, διοργανώνουν για 11η συνεχή χρονιά την ετήσια Ημέρα Καριέρας (Career Fair) στις 16 Μαΐου 2014.

Η Ημέρα Καριέρας του MBA International έχει καθιερωθεί ως μια από τις πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις καριέρας, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιούνται συνεντεύξεις των φοιτητών και αποφοίτων του Προγράμματος MBA International με εκπροσώπους από περισσότερες από 40 πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους, του Λιανικού Εμπορίου, των Υπηρεσιών, της Υψηλής Τεχνολογίας, των Καταναλωτικών προϊόντων, των Συμβούλων Επιχειρήσεων, των Τραπεζών κ.ά.

Το Career Office του MBA International, το οποίο διατηρεί συνεργασίες με περισσότερες από 150 ελληνικές, πολυεθνικές και αμιγώς διεθνείς εταιρείες και οργανισμούς, και ο σύλλογος αποφοίτων του προγράμματος, με δραστηριότητες που ενισχύουν την κοινωνική και επαγγελματική δικτύωση των μελών του, υποστηρίζουν δυναμικά την επαγγελματική επιτυχία των αποφοίτων του Προγράμματος.

Την εκδήλωση φέτος υποστηρίζουν οι εταιρείες Robert Bosch S.A., Εθνική Τράπεζα, Mondelez International και Πλαίσιο Computers (Χρυσοί Υποστηρικτές), ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι οι kariera.gr, Κέρδος και skywalker.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Διασύνδεσης του International MBA (τηλ. 210-8203669, e-mail: imbacareeroffice@aueb.gr).

Παρακάτω επισυνάπτεται η αφίσα της εκδήλωσης.


Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
16 Μαΐου 2014
Ώρα:
00:00