Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

MBA International Program – Open Day Presentation

7 Μαΐου 2014 @ 00:00

7 Μαΐου 2014, 18:00
κτήριο Μεταπτυχιακών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Ευελπίδων 47Α & Λευκάδος 33, 8ος όροφος, αίθουσα 802

Αν σχεδιάζετε τα επόμενα βήματα της καριέρας σας στον χώρο των επιχειρήσεων, ως στελέχη ή ως επιχειρηματίες, σας προσκαλούμε στην ανοιχτή παρουσίαση (Open Day Presentation) του MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στις 7 Μαΐου 2014.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους βασικούς πυλώνες στους οποίους διαρθρώνεται το πρόγραμμα και να μάθετε πώς θα μπορούσε να επηρεάσει η παρακολούθηση ενός κορυφαίου προγράμματος MBA τα επόμενα βήματα της σταδιοδρομίας σας.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί από τον Διευθυντή του Προγράμματος, Καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δρ. Γιώργο Ιωάννου. Μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει εκτενή αναφορά στα μαθήματα σε προηγμένες ηλεκτρονικές δεξιότητες (e-skills), με τα οποία ΜΒΑ International κατέκτησε πρόσφατα την παγκόσμια διάκριση καινοτομίας ΑΜΒΑ Innovation Award 2013, καθώς και σε άλλες πρωτοποριακές πρωτοβουλίες του προγράμματος, σε θέματα καινοτομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας κλπ, που εισήχθησαν φέτος στο πρόγραμμα σπουδών.

Επίσης, θα σας δοθεί η ευκαιρία να μιλήσετε με καθηγητές, φοιτητές, αποφοίτους και στελέχη του προγράμματος για ένα πλήθος άλλων θεμάτων, όπως τις προοπτικές διεθνούς δικτύωσης και καριέρας, τη δυνατότητα χρηματοδότησης των σπουδών σας και τη διαδικασία υποβολής αίτησης.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014 στις 6μμ. στο κτήριο των Μεταπτυχιακών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ευελπίδων 47Α & Λευκάδος 33, 8ος όροφος, αίθουσα 802).

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στα 2108203659 και 2108203677 ή  στο imba@aueb.gr. Μπορείτε επίσης να δηλώσετε συμμετοχή στην παρουσίαση, εδώ.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
7 Μαΐου 2014
Ώρα:
00:00