Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Marketing Innovation Conference 2014

1 Ιανουαρίου 1970 @ 00:00

marketing-innovation-conference-2014
Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014 
Αμφιθέατρο Maroussi Plaza, Μαρούσι

Το Marketing Week και η Boussias Communications διοργανώνουν την Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014 το Marketing Innovation Conference 2014, με τίτλο «The Power of Sharing Knowledge: Βest Practices in New Product Development». 

Όπως «προδίδει» και ο τίτλος του, το συνέδριο είναι αφιερωμένο στην στρατηγική καινοτομία, η οποία τα τελευταία χρόνια ανέδειξε brands και υπηρεσίες, τα οποία κατάφεραν να διακριθούν και να δείξουν το δρόμο στον ανταγωνισμό τους, εν μέσω μιας μεγάλης κρίσης. 

Το συνέδριο αφορά:  

  1. Brands και υπηρεσίες που προϋπήρχαν, και στα χρόνια της κρίσης αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που αντιλήφθηκαν, κερδίζοντας έδαφος στο segment τους, όταν οι ανταγωνιστές τους προσπαθούσαν απλά να κρατήσουν τη θέση τους και να περιορίσουν τους κραδασμούς. 
  2. Brands και υπηρεσίες, που λανσαρίστηκαν τους τελευταίους μήνες, μέσα σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον, γιγαντώθηκαν, εξελίχθηκαν και διαμόρφωσαν νέα δεδομένα στις αγορές που απευθύνονταν.

Στόχος
του Marketing Innovation Conference 2014 είναι να συγκεντρώσει και να παρουσιάσει τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό αυτών των cases, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία σε marketers και brands να αναδείξουν την καινοτομία τους και τη δυναμική τους ενώπιον δεκάδων εκπροσώπων της ελληνικής αγοράς του Μarketing, της Επικοινωνίας, αλλά και των επιχειρήσεων γενικότερα.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για τα στελέχη του marketing να βρεθούν στον ίδιο χώρο, να δουν από κοντά και στην πράξη καινοτόμες δράσεις, καινοτόμα brands και καινοτόμες υπηρεσίες, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα εποικοδομητικών συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων.


Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
1 Ιανουαρίου 1970
Ώρα:
00:00