Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Επαγγελματικές ευκαιρίες του μέλλοντος και ανάπτυξη επιχειρηματικού πνεύματος

22 Μαΐου 2014 @ 00:00

Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014
Ομίλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, Θεσσαλονίκη


Το Ελληνο-Aμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Επιτροπή Leadership οργανώνει ένα κύκλο εκδηλώσεων με κεντρικό θέμα: «»Επαγγελματικές ευκαιρίες του μέλλοντος και ανάπτυξη επιχειρηματικού πνεύματος». Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην τρίτη εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014, ώρα 16:30, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη στην Θεσσαλονίκη, (5ο xλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Αθηνών, στην περιοχή Καλοχωρίου).

Οι εκδηλώσεις αυτές απευθύνονται σε νέους ηλικίας από 17-22 ετών, (δηλαδή μαθητές τελευταίας τάξης Λυκείου και φοιτητές) παιδιά μελών του Επιμελητηρίου μας. Σκοπός αυτών των εκδηλώσεων είναι να ενημερωθούν οι νέοι μας, από κορυφαία Διευθυντικά Στελέχη μέλη της Επιτροπής Ηγεσίας, για τις εξελίξεις, προκλήσεις και ευκαιρίες του μέλλοντος όσο αφορά επαγγελματικές σταδιοδρομίες και ταυτόχρονα να έχουν την δυνατότητα να θέσουν τους προβληματισμούς τους μέσα από ένα εποικοδομητικό διάλογο που θα πραγματοποιείται σε κάθε εκδήλωση. Στόχος του Επιμελητηρίου μας είναι να διευκολυνθούν τα νέα σήμερα άτομα στον προγραμματισμό του επαγγελματικού τους προσανατολισμού και παράλληλα να προωθηθεί σε αυτούς το επιχειρηματικό πνεύμα.

Για την συμμετοχής στην εκδήλωση παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στο έντυπο συμμετοχής και να το αποστείλετε στο Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, Fax: 2310 225162 ή e-mail: m.charalambous@amcham.gr, μέχρι την Παρασκευή, 16 Μαίου 2014. Επισυνάπτεται το πρόγραμμα και το έντυπο συμμετοχής  της εκδήλωσης.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
22 Μαΐου 2014
Ώρα:
00:00